AK Parti Niğde Belediye Başkanı Adayı ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan sürdürdüğü yoğun seçim çalışmaları arasında seçim bürolarını da her gün ziyaret etmeye özen gösteriyor.



AK Parti Niğde Belediye Başkanı Adayı ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yoğun bir şekilde devam ettirdiği seçim kampanyası kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan her akşam ziyaret etmeye özen gösterdiği Seçim İletişim Merkezinde partililerle bir araya geldi. Seçim bürosunda bulunan partililer yağışlı havaya rağmen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı seçim bürosu dışında destek sloganlarıyla karşıladı.

Kadın Kolları Seçim İletişim Merkezini de ziyaret eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı seçim bürosundaki bayanlar yağışlı havaya rağmen büro önünde alkışlarla karşıladı.

Seçim bürosunda bulunanların şahsında tüm seçmenlere teşekkür eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Her gün aramıza yeni arkadaşlarımız katılıyor. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Her gün aramıza yeni arkadaşların gelmesi mutluluğumuzu arttırıyor. Durmak yok, çalışmaya devam" şeklinde konuştu.

 

Belediye Başkanı Akdoğan Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan esnaf ziyaretlerine ve kurum ziyaretlerine devam ediyor.

Gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Selçuklu Caddesi ve Bor Caddesinde esnafları ziyaret eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan esnaflara hayırlı işler diledi. AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı karşılayan esnaflar ve vatandaşlar hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür ederek seçimlerde başarılar diledi.

SGK İl Müdürlüğüne Ziyaret

Esnaf ziyaretleri esnasında yeni yapılan Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binasını da ziyaret eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Sosyal Güvenlik Kurumu personeline görevlerinde başarı ve kolaylıklar diledi.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Adil Demir'i de ziyaret eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yeni SGK hizmet binasının hayırlı olmasını dileyerek, görevlerinde başarılar diledi.

İŞ-KUR İl Müdürlüğüne Ziyaret

Selçuklu Caddesinde esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan İŞ-KUR hizmet binasını da ziyaret ederek çalışanlara hayırlı işler temennisinde bulundu.

Sadet Partisi seçim bürosuna ziyaret

Sadet Partisi Seçim Bürosunu da ziyaret eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan seçim bürosunda bulunanlar ile selamlaştı.



Editör: TE Bilişim