Niğde Belediyesi Bor Caddesinde altyapı çalışmalarının ardından asfaltma işlemi yapmıştı, dün kaplanan asfalt bu gün yağan yağmurun da etkisi ile çöktü.

Bor caddesi olarak bilinen Dr. Sami Yağız Caddesinde, alt yapı çalışmalarının ardından yenilenerek asfalt kaplandı. 
 
Şehir merkezinde araç yollarındaki engebeli, bozuk parke taşları ile yıllarca sürücülerin şikayet ettiği şehrin en işlek caddesi, Niğde Belediyesi tarafından yapılan alt yapı çalışmalarının ardından, asfaltlanıyor. 
 
Bu caddelerden şehrin en işlek caddesi olan Bor Caddesinde, alt yapı çalışmalarının ardından yenilenerek asfalt kaplanmıştı.

Gece yağan yağmurun da etkisi ile Bor Caddesinin dün asfaltlanan bazı bölümleri çöktü. Şans eseri caddenin tamamının asfaltmaması nedeni ile trafiğe açılmamış olması meydana gelebilecek kazaları önledi.
Niğde Belediyesi ekipleri sabah saatlerinde caddenin çöken bölümlerini tamir işlemine başladılar.
Diğer yandan Niğde Belediyesinin kanalizasyon ve içme suyu hattını yenilemesi için yaptığı çalışmalar Şehir Trafiğini sıkıntıya sokuyor. Vatandaşlar yapılan işlerin doğruluğundan bahsederken aynı anda birkaç yerde çalışma yapılmasıyla yolların kapanması sonucu gerekli işaret ve önlem alınmamasından, bir yeri bitirmeden diğer yere başlanmasından şikayetçiler.
 
Editör: TE Bilişim