DSP Genel Sekreteri Dr. Hasan Erçelebi ; Azatlı'da Belediye Başkanlığı seçimini kazacağız.


DSP Genel Sekreteri Dr. Hasan Erçelebi, Niğde’nin Çiftlik ilçesi Azatlı beldesi belediye başkan adayı ile ilgili basın açıklaması yaptı.


Genel Sekterer Dr. Erçelebi, açıklamasında  şu ifadelere yer verdi:


“Niğde ilimizin Çiftlik ilçesi Azatlı beldesi belediye başkan adayımız Sayın Mehmet Akpınar’dır. Sayın Akpınar, önceki yıllarda Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ndeki hizmetleriyle özellikle kırsal kesimin kalkınmasında büyük hizmetleri olmuş; çalışkan, değerli ve kamu hizmetlerinin nasıl ve ne şekilde yapılacağını bilen bir insandır. Sayın Akpınar, belediye meclisinde kendisiyle beraber olacak arkadaşlarıyla birlikte Azatlı beldemize büyük hizmetler yapacak, yaygın deyimle Azatlı’nın makus talihini yenecektir. Akpınar, 30 Mart 2014’te Azatlı halkının güveniyle belediye başkanı olduğunda Azatlı ile Ankara arasında köprü olacak. Halkın ihtiyaç duyduğu hizmetleri fazlasıyla getirecektir. Azatlı halkı, kendi içinden yetişmiş Mehmet Akpınar’ı belediye başkanı yapacaktır. 


Mehmet Akpınar, memleketi Azatlı’ya hizmet için belediye başkanı olacaktır. Aday Demokratik Sol Parti’den, takdir yüce milletimizdendir”




Editör: TE Bilişim