Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi  adresi üzerinden  Niğde aday adayları için üyelerini kapsayan anket düzenlediğini belirten Dr. Murat Işıklı, anket konusunda partililerden destek istedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nden 25. Dönem Niğde Milletvekili aday adayı olan Dr. Murat Işıklı Niğde siyasetine yeni bir soluk, farklı bir anlayış kazandırdı. 

 

Dr. Murat Işıklı aday adaylığı döneminden önce olduğu gibi,  aday adaylığı döneminin de de Niğde merkez,  Altunhisar, Çamardı, Çiftlik, Ulukışla ve Bor ilçelerinde köy ve kasabalarımızda  vatandaşlarımızı ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.

 

Bulunduğu her ortamda büyük ilgi gören Dr. Murat Işıklı, ziyaretleri sırasında hemşerilerinin dertlerini dinliyor, Niğde’nin sorunları ve çözümlerini tartışıyor.

 

 

Niğde’nin geçmişinde de geleceğinde de var olduklarını ve olacaklarını  söyleyen Dr. Murat Işıklı ;  Aday adaylığım öncesinde de partililerimle, hemşerilerimle hep beraberdim.  Niğde’de gitmediğim nokta, görüşmediğim kesim kalmadı. İnsanımızı dinledim, dertlendim. Ne yazık ki,  benim mazlum Niğdelim,  umutsuz ve suskun. Bu suskunluğu hiçbir şeyin farkında olmadığı anlamına gelmiyor. Bizim insanımız, güzel  ülkemizde ve  şehrimizde  neler olup bittiğinin farkında. Yalnız ve umutsuz bırakıldığının farkında, sahipsizliğinin farkında… O  asaletinden ve sadakatinden isyan etmediği düşüncelerine, Ankara’da ve yanında  dik duracak  tercüman arıyor” dedi.

 

Dr. Murat Işıklı ziyaretlerini yorumlarken; Benim Niğdelim; AKP hükümetinin çözüm tezgahları ile ülkemizi götürmek istediği karanlık planların, projelerin farkında,

 

 “Türkiye halkları”, “Türkiye toplumu”, “Yeni Türkiye” gibi kavramların her gün televizyonlarda, internet sitelerinde bilinçli şekilde dayatılmasının, “Türk Milleti” sözünden öcü gibi uzak durulmasının farkında,

 

Her geçen gün sofrasındaki zeytinin eksildiğinin farkında,

 

Ülkesinin, kendisinin, çocuğunun akıbetinin farkında,

 

Köy, kasaba meydanlarında yerine getiremedikleri sözlerin farkında,

 

Elinin, kolunun, beyninin, ruhunun esir edilmek istenmesinin farkında,

 

Yalanın, talanın, dolanın farkında,

 

Fetret devrinde olduğunun farkında,

 

Din istismarcılığının farkında,

 

Türkiye’nin, Yüce Türk Milletinin  yönünün ve yörüngesinin değiştirilme çabalarının farkında,

 

Köpeksiz köyde değneksiz gezenlerin, Müslüman mahallesinde salyangoz satanların farkında,

 

 

Bugün itibari ile söyleyecek bir sözleri olmayanların yarın  meydanlara çıkıp, Hasan Dağını helik diye atacaklarının farkında,

 

Unutulduğunun farkında,

 

Ama…

 

Benim Niğdelim, Borlum, Altunhisarlım, Çamardılım, Çiftliklim, Ulukışlalım… asıl bir şeyin daha farkında…

 

Milliyetçi Hareket Partisinin farkında… 

 

Milliyetçi, Ülkücü, kadroların 7 Haziran’da şer odaklarının tekerine çomak sokacaklarının farkında… “olduğunu söyleyen Dr. Murat Işıklı hain terörist saldırı sonucu hayatını kaybeden Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'a Allah Rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi. 



 

Editör: TE Bilişim