AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Dr. Doğan Akdoğan, Niğde’nin hiçbir yatırımdan mahrum bırakılamayacak kadar önemli bir şehir olduğunu söyledi.


DR. AKDOĞAN’A YOĞUN İLGİ

Seçim çalışmalarını sürdüren Dr. Doğan Akdoğan, ilçe, belde ve köy ziyaretlerine devam ediyor. Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Dr. Doğan Akdoğan, Altunhisar’dan Bor’a, Çiftlik’ten Çamardı ve Ulukışla’ya kadar Niğde’nin tüm topraklarının yatırımlardan mahrum bırakılamayacağını ifade etti.


TIP FAKÜLTESİ, HAVAALANI, HIZLI TREN

Binlerce yıllık tarihi geçmişinde çok önemli medeniyetlere ev sahipliği yapan Niğde’nin, devlete, vatana ve millete bağlılıkta her zaman ön sıralarda bulunan Niğdelilerin her türlü hizmete layık olduğunu vurgulayan Dr. Doğan Akdoğan, “Niğde’miz hiçbir yatırımdan mahrum bırakılamayacak kadar önemli bir şehirdir. Çağımızın gerektirdiği hizmetler ve yatırımlardan pek çoğunu hak eden Niğde’mize tıp fakültesi yapılması gerekiyorsa yapılmalıdır. Havaalanı yapılması gerekiyorsa yapılmalıdır. Hızlı tren gerekiyorsa Niğde’mizden geçmelidir. Türkiye’nin herhangi bir yerine yapılan hizmetler ne ise, konumuna göre Niğde’ye de yapılmalıdır” dedi.

VEFA BORCUM VAR

Dr. Doğan Akdoğan, AK Parti hükümetlerinin Türkiye’de çok önemli hizmetlerin altına imza attığını anımsatarak, “Hizmetin küçüğü büyüğü olmaz. Bundan önceki dönemlerde Niğde’de taş üstüne taş koyan, buna vesile olan herkesten Allah razı olsun. Biz Niğde’mize büyük projelerle, büyük yatırımlar getirmek için yola çıktık. Bu topraklara vefa borcumuzu ödemek için buradayız” diye konuştu. 

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği her yerde vatandaşların gösterdiği teveccühten mutluluk duyduğunu vurgulayan Dr. Doğan Akdoğan, “Niğde ile gönül bağımızın hiç kopmamış olduğunu rahatlıkla görebiliyorum. Ankara’da çeşitli kamu görevlerinde bulunduğum dönemlerde hiçbir hemşehrimizin talebini geri çevirmedik. Ziyaretler için gittiğimiz ilçe, belde ve köylerde şahsıma gösterilen teveccüh, Niğde insanının vefa duygusunun ne kadar üst seviyede olduğunun bir göstergesi olarak da karşımıza çıkıyor. Niğde hizmetin en iyisine layıktır, Niğdeliler hizmetin en iyisine layıktır. Niğde’nin ve Niğdeli hemşehrilerimin hizmetkarı olmak için çıktığımız bu yolda desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu. 


Editör: TE Bilişim