Ankara 1. Bölge Kamu Hastaneler Birliği Kurucu Genel Sekreterliği görevinden Ak Parti'den Niğde Milletvekili Aday Adayı olmak istifa eden Dr. Doğan Akdoğan, Niğde Ak Parti İl binasında yaptığı basın açıklamasının ardından aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

Haber: Selim GÖKEL
Fotoğraf; Enes Can ÖZMEN

Ak Parti Niğde İl binasın toplantı salonunda yapılan başvuruya Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın ve bir çok partili katıldı.

İl Başkanı Emrah Özdemir: " Sayın Dr. Doğan Akdoğan,  gerek sağlık sektöründe gerekse istihdam sağlayarak Niğde'ye sayısız hizmetleri oldu. İnşallah bundan sorası için ülkemiz için kendisi için Niğde'miz için hayırlı olur" dedi.  



Seçimlere Kısa Bir Süre Kaldı

Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç ise: " 7 Haziran 2015 genel seçimler için 113 gün gibi kısa bir süremiz kaldı. Ak Parti teşkilatı olarak seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Köy köy, kasaba, kasaba, mahalle mahalle ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Aday adayımız Doğan Akdoğan'a çıktığı bu kutlu yolda başarılar diliyorum" dedi.  

Ak Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Dr. Doğan Akdoğan: Ak Parti saflarında bu kutlu yolculuk, için gece gündüz demeden çalışmaya talip oldum. rabbim bu yolda bizi mahcup etmesin" dedi.  

Milletvekili Aday Adayı Akdoğan konuşmasına : " 7 Haziran'da yapılacak olan 25. dönem milletvekilliği seçiminde, Ak Parti'den aday adayı oyarak yola çıkmış bulunuyorum. 26 yıldır kamuda çeşitli görevlerde milletimizin hizmetinde bulundum. bu süre zarfında, Niğdeli hemşehrilerime hizmet etmek büyük şeref duydum. bundan sonrada devam etmeye karar verdim"  diye başladı.  

Hekim olarak yaklaşık 8 yıl süreyle Niğde'de  değişik kademelerde görev yaptığını ifade eden Akdoğan: " Niğde' bulunduğum süre içerisinde bir çok sağlık yatırımlarının öncüsü oldum. Kayseri tıp fakültesinde intisas yaptığım dönemde, Niğdeli birçok hemşehrilerimize hizmet etmek nasip oldu. son 12 yıldır Ankara'da gerek hastanelerde, gerek sağlık bakanlığının değişik kademelerinde görevde iken bize ulaşan tüm hemşehrilerimize  hizmeti bir şeref bildim. bu süre zarfında gerek kapımız, gerek telefonumuz hiçbir zaman kapanmadı. nasip olursa milletvekili seçilirsem, her zaman birinci önceliğimim hemşehrilerime hizmet olacaktır. Milletvekili, adı üstünde milletin vekili. Asıl olan sizlersiniz. bu bilinçle, sizin vekiliniz olarak, asıl olan millete hizmeti şiar edineceğim" dedi.

Akdoğan açıklamasına şu şekilde devam etti: " Ben Niğde'de doğup büyüdüm ve hayatımın çoğunu burada geçirdim. medeniyetlerin yaşatıldığı bu şehre ne yapılsa azdır. bugüne kadar, birbirinden değerli birçok arkadaşımız ilimize hizmet etti. bu hizmet yarışında, bende tüm bilgi birikimim ve tecrübelerimle yer almak ve yeni yatırımlar, yeni projeler üretmek için gece gündüz demeden gayret etmek istiyorum. bu memlekete bir tuğla koyan herkesten Allah razı olsun."


Akdoğan Neden Aday Olduğunu Açıkladı

Akdoğan neden milletvekili aday olduğunu şu şekilde açıkladı: " Ekonomisi daha çok tarıma dayalı olan ilimizde, başta tarım alanları olmak üzere, sağlık, eğitim, turizm ve birçok alanda yapılacak çok atılımlar  olduğunu biliyorum. Bu nedenle üzerimize düşen görev ve sorumluluğun farkındayım.  Ekonomimizin dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi içinde olması için, kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu 2023 hedeflerine, tüm engellemelere rağmen Allah'ın yardımı ve milletimizin desteği ile ulaşmak için, Başbakanımız, bilge insan sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu liderliğinde yeni ve büyük Türkiye'nin inşası için, daha kalkınmış, daha huzurlu ve daha gelişmiş bir Niğde için, 7 Haziran'da hep birlikte, el ele, gönül gönüle en yüksek oy oranıyla Niğde'mize büyük başarılar kazandırmak için aday adayı oldum.  ben doğan Akdoğan olarak: Ak Parti saflarında bu kutlu yolculuk, için gece gündüz demeden çalışmaya talip oldum. Rabbim bu yolda bizi mahcup etmesin"

Konuşmaların ardından  Dr. Doğan Akdoğan, Ak Parti Niğde Milletvekili Aday Adaylığı başvuru formunu  Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir'e teslim etti.  











Editör: TE Bilişim