AK Parti Niğde Milletvekili aday adayı Dr. Doğan Akdoğan, Genel Merkez Yürütme Kurulu tarafından aday tespit çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) yöneticileriyle temayül yoklaması yapmasının, AK Parti’nin aday belirlerken toplumun her kesiminin görüşünü önemsediğinin en güzel örneklerinden biri olduğunu söyledi.

Niğde Milletvekili Aday Adayı Dr. Doğan Akdoğan, gazetemizi ziyaret ederek, seçim çalışmaları ve önceki gün parti genel merkezi tarafından Niğde’de yapılan ve STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen temayül yoklamasına değerlendirdi.

AK Parti Genel Merkez Yürütme Kurulu’nun, tüm illerde olduğu gibi Niğde’de de STK temsilcileriyle aday tespit çalışmaları kapsamında temayül yoklaması yaptığını anımsatan Dr. Doğan Akdoğan, “Hemen hemen tüm sivil toplum kuruluşlarının temayül yoklamasına büyük önem verdiğini görmekten mutluluk duyduk. AK Parti, milletin vekilini belirlemek için milletle beraber olduğunu, STK temsilcileriyle yaptığı bu temayül yoklamasında bir kez daha göstermiş oldu. Partimizin çağrısına icabet ederek, önceki gün yapılan temayül yoklamasına katılan ve çeşitli sebeplerle katılamayan sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine teşekkür ediyorum. AK Parti’nin halkın görüşlerine ne kadar önem verdiğinin bir kez daha görüldüğü bu temayül yoklamasına, sivil toplum kuruluşlarımızın da aynı duyarlılıkla karşılık vermiş olması bizleri ziyadesiyle memnun etti. Tüm sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine teşekkür ediyorum. Parti genel merkezimize ve STK temayül yoklamasını Niğde’de sorunsuz bir şekilde organize eden il ve ilçe yöneticilerimize de teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim