AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Akdoğan seçim çalışmalarını sürdürüyor

 

“MEMLEKETİME BORCUM VAR”

 

Seçim çalışmalarının startını veren AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Dr. Doğan Akdoğan,vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Her fırsatta hemşehrileriyle bir araya gelen Dr. Akdoğan, “Ben bu toprakların çocuğuyum. Beni bugünlere getiren Niğde’ye borcum var. Memleketime borcumu ödemek için buradayım” dedi. 

 

AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Dr. Doğan Akdoğan, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Dr. Akdoğan, protokol ziyaretlerinin ardından ‘halkla kucaklaşma’ programı kapsamında, ilk ziyaretini doğup büyüdüğün kasaba olan Gümüşler’de gerçekleştirdi.

 

AK Parti Gümüşler Belde Başkanlığını ziyaret eden AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Dr. Doğan Akdoğan, daha sonra sırasıyla Sazlıca ve Kemerhisar beldeleri ile Bor ve Altunhisar ilçelerini ziyaret etti.

 

GÜMÜŞLER’DE SICAK KARŞILAMA

AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Dr. Doğan Akdoğan’a doğum yeri olan Gümüşler beldesinde yoğun ilgi vardı. AK Parti Gümüşler Belde Başkanı Osman Güngör’ü ziyaret eden Akdoğan, “Bu topraklar benim doğup büyüdüğüm yerler. Niğde ve Gümüşler ile irtibatımı hiç koparmadım. Bedenen başka şehirlerde de görev yapsak, gönlüm hep bu topraklarda kaldı” dedi.

 

SAZLICA, NİĞDE’NİN MEYVE VE SEBZE BAHÇESİDİR

Dr. Doğan Akdoğan, daha sonra Sazlıca beldesine geçerek, Belediye Başkanı Süleyman Görgülü ve AK Parti Sazlıca belde teşkilatını ziyaret etti. Sazlıca’nın Niğde için farklı bir öneme sahip olduğuna vurgu yapan Dr. Akdoğan, “Burası Niğde’nin adeta bir meyve ve sebze bahçesi konumundadır. Tarımla alakalı bir takım sorunları olmasına rağmen, halen bu özelliğini koruyan Sazlıca kasabasının bu sorunlarının çözülmesi için elbette bizler de gerekli girişimlerde bulunacağız” dedi.

 

BOR’DA YOĞUN İLGİ

AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Dr. Doğan Akdoğan, Bor ilçesinde de yoğun ilgiyle karşılandı. Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’ı makamında ziyaret eden Dr. Akdoğan, Niğde siyasetinde çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

 

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat da  Niğde milletvekili Aday Adayı Dr. Doğan Akdoğan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Niğde’nin kırmızı çizgileri var. Bunların başında havaalanı, tıp fakültesi, yüksek hızlı tren, Ecemiş suyu, ve raylı sistem gelmektedir. Niğde’nin bu tür yatırımlara ihtiyacı vardır” dedi.

 

Dr. Doğan Akdoğan ise, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’ın tespit ettiği kırmızı çizgilerin tamamına katıldığını belirterek, “Niğde’nin önemli yatırımlara ihtiyacı var. Bu yatırımların Niğde’ye kazandırılması için bizler de elimizden gelen çabayı göstereceğiz” diye konuştu.

 

ALTUNHİSAR İLÇESİNE NEZAKET ZİYARETİ

Dr. Doğan Akdoğan, Niğde’nin Altunhisar ilçesini de ziyaret etti. Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı ve belde teşkilatı yöneticileriyle bir araya gelen Dr. Akdoğan, Belediye Başkanı Erdal Sarı ile ilçenin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Belediye Başkanı Erdal Sarı ilçeye Niğde Üniversitesi’ne bağlı bir meslek yüksek okulu açılması için girişimlerde bulunacaklarını söyledi. Dr. Doğan Akdoğan da Altunhisar ilçesinin, bir meslek yüksek okuluna sahip olma hakkı olduğunu belirterek, bu konuda çalışma yapacaklarını vurguladı.

 

BU TOPRAĞIN ÇOCUĞUYUM

AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Dr. Akdoğan, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, Niğde’nin yetiştirdiği bir birey olarak, Niğde’ye bir vefa borcunun olduğunu vurguladı. Dr. Akdoğan, “Ben Niğde’de doğup büyüdüm, bu topraklarda yetiştim. Benim kendi memleketime borcum var. Bundan sonra memleketime olan borcumu hizmet alanında ödemek için buradayım” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim