AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Dr. Doğan Akdoğan, seçim çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor. Dr. Doğan Akdoğan, AK Partili belediye başkanları, İl Kadın Kolları yöneticileri ve İl Gençlik Kolları yöneticileriyle ayrı ayrı toplantılar düzenledi. Milletvekili Aday Adayı Dr. Doğan Akdoğan, belediye başkanları, kadın kolları üyeleri ve gençlik kolları üyeleriyle yaptığı toplantılarda aday olma gerekçesi ve projeleri hakkında bilgi verdi.

BELEDİYE BAŞKANLARI İLE AKŞAM YEMEĞİ

AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Dr. Doğan Akdoğan, AK Partili Belediye başkanlarıyla Gümüş Et Restoranda akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu, Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu, Gümüşler Belediye Başkanı Bayram Akdoğan, Edikli Belediye Başkanı Ahmet Musalli, Hacıabdulluh Belediye Başkanı Ahmet Takyan, Sazlıca Belediye Başkanı Süleyman Görgülü, Çukurkuyu Belediye Başkanı İleri Koçak, Kiledere Belediye Başkanı Selami Yılmaz, Alay Belediye Başkanı Tevfik Özbek, AK Parti’nin bazı ilçe ve belde teşkilat yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Niğde Milletvekili Aday Adayı Dr. Doğan Akdoğan, yemekli toplantıda yaptığı açıklamada, neden aday olduğunu ve göreve geldiğinde hayata geçireceği projelerden bahsetti. Kendisini bir “Niğde sevdalısı” olarak nitelendiren Dr. Doğan Akdoğan, Niğde’de doğup büyüdüğünü, Niğde İmam Hatip Lisesi’nden mezun olduğunu ifade ederek, “ Kamu görevimin bir kısmında da Niğde’ye hizmet etmeyi Allah bize nasip etti. Ayrıca Şifa Polikliniği’nin kurulması, Hacettepe Hastanesi’nin açılması, Niğ-Mar (MR) Görüntüleme Merkezi’nin açılması gibi sağlık yatırımlarımız oldu. Niğde dışında yürüttüğümüz kamu görevim sırasında da Niğdeli hemşehrilerimin her türlü yardım talebine karşılık vermeye çalıştım” dedi.

Niğde ile bağlarını hiç koparmadığını anlatan Dr. Akdoğan, “Her zaman söylediğim gibi benim bu topraklara vefa borcum var. Bu borcumu ödemek için, Niğdeli hemşehrilerime en iyi hizmeti sunmak için buradayım” diye konuştu.

Toplantıda, AK Partili belediye başkanları, Niğde Milletvekili Aday Adayı Dr. Doğan Akdoğan’a daha önceki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, adaylık sürecinde başarılar diledi.

KADIN KOLLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU
AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Dr. Doğan Akdoğan, Niğde il Kadın Kolları başkanı Reyhan Sayın ve kadın kollarının 30’e yakın üyesiyle Gümüş Et restoranda kahvaltıda bir araya geldi. Dr. Doğan Akdoğan, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana, partinin tüm seçimlerden zaferle çıkmasında, kadın kollarının çok büyük emeği olduğunu belirterek, “Bu seçimde de kadın kollarımıza çok önemli görevler düşüyor. Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi 7 Haziranda yapılacak milletvekili seçimlerinden de partimizin zaferle ayrılması sizlerin büyük özverinizle olacak” dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın ve kadın kolları üyeleriyle Dr. Doğan Akdoğan  hatıra fotoğrafı çektirdi.

 
 
“GENÇLERİMİZLE VARIZ”

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Dr. Doğan Akdoğan, Niğde Gençlik Kolları üyeleriyle de kahvaltıda bir araya geldi. Gençlerin büyük ilgisiyle karşılaşan Dr. Doğan Akdoğan, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana elde ettiği büyük başarılarda gençlik kollarının büyük dinamizminin de önemli bir etken olduğunu vurguladı. “Biz gençlerimizle varız” diyen Dr. Doğan Akdoğan, gençlik kolları üyelerinin “neden aday oldunuz” şeklindeki sorusuna da şu yanıtı verdi:

“Ben bu memleketin çocuğuyum. Kurucu genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi ben de ülkeme sevdalıyım. Her zaman söylediğim gibi benim bu memlekete borcum var. Gümüşler kasabasında doğdum ve bu şehirde büyüdüm. Gençliğim bu şehirde geçti. Ülkeme ve memleketime siyasi alanda hizmet etmek için doğup büyüdüğüm şehirden aday oldum. Allah kısmet ederse, bürokrasi ve ticari alandaki tecrübelerimi şehrimizin kalkınması ve her alanda gelişmesi için harcayacağım” dedi.

Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Burak Tunç ve gençlik kolları üyeleri, Dr. Doğan Akdoğan’a teşekkür ederek, seçimlerde başarı diledi.
 



Editör: TE Bilişim