Doğan Şafak: CHP’de demokrasi kurum ve kurallarıyla işliyor

 

CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak; Niğde’nin Altunhisar, Bor, Çamardı, Ulukışla ilçelerinde parti kongrelerinin tamamlandığını vurgulayarak, “CHP demokrasinin kurum ve kuralları ile işlediği bir partidir” dedi.

 

 

Şafak, kongre süreciyle ilgili yaptığı açıklamada, bazı ilçelerde 2 adayla, bazı ilçelerde tek adayla seçimlere gidildiğini anımsattı ve “Demokratik bir şekilde kongremizi tamamlıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nde herkesin seçilme ve seçme hakkı vardır” görüşünü kaydetti.

 

 

Doğan Şafak, CHP’de demokrasinin kurum ve kurallarıyla işlediğine işaret ederken, “ Merkez ilçemizde delegelerimiz bile sandıktan çıkmıştır. Sandıktan çıkan bu delegelerimiz partimizde yönetim kadrosunda görev yapacak kurullarımızı belirleyecektir” dedi.

 

 Merkez ilçe kongresiyle ilgili de bilgi veren Doğan Şafak, şunları söyledi:

 

“Yine merkez ilçemizde birbirinden değerli üç adayımız vardır. Cesurca göreve talip olmuşlardır, kendilerine başarılar dilerken bu kutsal göreve talip olan 3 adayımızın da seçilmeleri takdirde görevi layıkıyla yapacağından hiç şüphe duymuyorum. CHP’nin adayları sandıktan çıkar, seçme seçilme hakkını kullanır. Biz kimsenin ne adaylığını engelleriz, ne de ikna odalarında aday sayısını teke düşürürüz. Ne de seçme seçilme hakkını engelleriz. Çünkü biz demokrasiye gerçekten inanmış bir partiyiz.”

 

 

Editör: TE Bilişim