CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, önceki gün TBMM’de kaydını yaptırdıktan sonra seçim bölgesine geri dönerek, halkla buluşmaya devam ediyor!
12 Haziran2da yapılan 24. Dönem Milletvekilliği seçiminde Niğde Milletvekili olarak seçilen Cumhuriyet Halk Partili Doğan Şafak, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Önceki gün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kaydını yaptıran ve milletvekili rozetini eşi Nuran Şafak tarafından takılan Şafak, dün Niğde’ye geri dönerek çalışmalarına devam etti.
Bor İlçe Merkezi’ni ve köy, kasabalarını gezen Doğan Şafak, çalışmalarına devam etti. Bor’da esnafla sohbet ederek kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Esnafa hitaben yaptığı konuşmada; “şu an itibariyle, ben sadece CHP’nin değil, Bor’un, Altunhisar’ın, Çamardı’nın, Çiftlik’in, Ulukışla’nın dahası tüm Niğde’nin milletvekiliyim. Sizlerin asil olduğu bir sistemde size vekillik etmenin ağır sorumluluğu altında gecemi gündüzüme katarak çalışmalarına devam edeceğim. Ben bütün Niğde’ye 12 Haziran seçimlerinin milat olacağını ifade etmiştim. Bu ne demek? Bu 12 Haziran’dan sonra sizden kopmayacağım demektir. Sadece seçim sürecinde yanınızda olmayacağım demiştim. Seçimden sonrada, geçiminizde de yanınızda olacağım demiştim. Meclisin tatil olduğu, oturumun olmadığı her an Niğde’ye gelerek sizlerin sorunlarını tespit edip, çözümler üreteceğim. Bundan sonra Niğde rahat bir nefes alacak. Yıllardır ihmal edilen Niğde’yi sürekli gündemde tutarak yeni tekliflerle, soru önergeleriyle dahası yapabileceğim her şeyle Niğde’ye hak ettiği yatırımın gelmesi için çalışacağım” dedi.
Bor’un son yıllarda ticari itibarını kaybettiğini ifade eden Milletvekili Şafak, önümüzdeki süreçte bu konu ile ilgili verimli çalışmalar yapacağını kaydetti.
 
Editör: TE Bilişim