CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun çağrısı üzerine bugün ( Pazartesi) akşamı toplantı için Ankara’ya gitti.
12 Haziran seçimlerinden sonra 40 bine yakın oy alarak CHP’den Niğde Milletvekili seçilen Doğan Şafak, teşekkür ziyaretlerini bitirir bitirmez, CHP Genel Başkanı’nın çağrısı üzerine Ankara’ya hareket etti.
CHP Lideri’nin yeni mecliste Cumhuriyet Halk Partisi’nin izleyeceği stratejileri aktaracağı toplantıda, yarın gerçekleşecek olan yemin töreninde ne yapacaklarını da vurgulayacak.
“Vekilin Ayağına Gelen Halk Değil, Ayağına Giden Vekil”
Niğde Milletvekili Doğan Şafak geçtiğimiz hafta içinde 125 köy, 46 belde ve 5 ilçe ziyareti gerçekleştirerek, CHP’nin Niğde’den TBMM’de temsil edilmesine destek sağlayan vatandaşlara teşekkür etti. CHP’li Şafak açıklamasında; “zamanımız her anını Niğde için değerlendirmeye devam ediyoruz. Bu süreçte bizlere destek olan herkese ulaşmaya, teşekkürlerimizi sunmaya çalıştık. Elbette ulaşamadığımız binlerce insan var ama onlara da en kısa sürede, Meclis tempomuzdan arta kalan vakitlerde ulaşmaya çalışacağız. Bizim temel prensibimiz halkla iç içe olan milletvekili anlayışıdır. Bunun ne demek olduğunu yakında Niğde görecek. Bundan önce seçtiklerimiz Ankara’da TBMM’de odalarından dışarı çıkmazlar, halkın bir isteği olursa, istekte bulunan meclise gider, derdini anlatmaya çalışır. Oysa CHP’nin milletvekili anlayışı çok farklı. Seçim bölgemizde gidilmedik ev, sıkılmadık el bırakmadan, çalışacağız. Vekilin ayağına gelen halk değil, halkın ayağına giden vekil anlayışını Niğde’de uygulayacağız.” Dedi.
“Sorunları çözerek, halkın iktidarını kuracağız!”
Genel seçimler sonrası Türkiye çapında başarısız olmadıklarını ama istedikleri başarıyı elde edemediklerini vurgulayan Doğan Şafak; “bu seçimlerde halk bize ana muhalefet görevini verdi. Bu görevi en iyi şekilde icra ederek halkın iktidarının kurulacağı sistemin alt yapılarını hazırlayacağız. Halka hizmet götürecek uygulamaların destekçisi olacağız. Halkın her türlü isteğini meclis kürsülerinde ifade ederek çözüm üreteceğiz. Hedeflerimizi net bir şekilde ortaya koyacağız ve çözüm üreteceğiz. Böylece ilk yerel seçimlerde 89 ruhunu yeniden yakalayacağız. Ve Niğde Belediyesi’ne halkın iktidar bayrağını dikeceğiz!” dedi.

Editör: TE Bilişim