Niğde Emniyet Müdürlüğünde memur olarak görev yapan Doğan Gündoğdu, görevinden istifa ederek Ak Parti'den Milletvekili Aday Adayı oldu. 


 Doğan Gündoğdu dostları ve Hemşerileri ile bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi. Ak Partiden Milletvekili aday adayı olacağını açıklayan Doğan  Gündoğdu ya gün geçtikçe sevenlerinden destek gelmeye başladı.




Ak Parti den Niğde Milletvekili olarak çalışmalara başlayan Doğan Gündoğdu Köylü hemşerileri ve diğer sevenleriyle birlikte hareket ederek ne yapılması konusunda ortak karar aldılar. İstişare ve Değerlendirme Toplantısında ilimizin birçok konularında ortak görüşlerinde mutabık olduklarını söyledi.




Yaptığı bütün toplantılarında sevenlerinden destek gören Milletvekili aday adayı olan Doğan Gündoğdu’ya her gecen gün sevenleri ilgi göstermeye başladı. Her yaptığı çay sohbetlerinde olumlu sonuçlar alacağını söyleyen Gündoğru "ben çekirdek bir siyasetçiğim. İnsanların çektiği sıkıntılarını ben iyi bilirim, Allah nasip ederde üzerime düşen görevi en iyi şekilde yapmak benim boynumun borcudur, her gittiğim yerde ilgi ve alaka gösteren insanların büyük teveccühü ile karşılanıyorum ve bu beni çok mutlu ediyor, dedi.


İlimizin konularıyla ilgili konuşan, Ak Parti Aday adayı Doğan Gündoğdu “Ben bir Melendizli olarak bütün Niğdeli hemşerilerinin yanında yer alacağım kentin tanıtımına da büyük katkı sağlayacağını dile getirdi. Niğde’nin gelişimi büyümesi ve Üniversite kenti olan Niğde gelişiminde bizlerde yapılması konusunda diğer Üniversiteler gibi büyüyen gelişen dünya Üniversiteleri gibi daha ileri ye yönelik çalışmalarımıza adım atacağız,biz Niğdeliler olarak kardeşlik içerisindeyiz,Melendizlilerin kimliği sevgidir ,kardeşliktir,dedi.




Haber kaynak; D.Gündoğdu basın birimi
Editör: TE Bilişim