Dün Perşembe Pazarında oldukça renkli bir seçim propagandası yapıldı. AK Parti Aday Adayı Eczacı Ayten Kevser giydiği köylü kıyafetleri ile seçmenden oy istedi.

 12 Haziran seçimlerinde milletvekili olmak için AK Parti’den aday adayı olan Ayten Kevser, dün oldukça iddialı bir propagandayla seçmene ulaştı.

Perşembe pazarına şalvar giyerek, yöresel el işlemeli yazma olarak adlandırılan başörtüsü ile birlikte dikkat çeken ayakkabıları ile vatandaş buluşan Kevser, pazarın en popüler aday adayı oldu.

Kadın seçmenin kadın adaylarına oy atması gerektiğini artık Niğde’den bir kadın milletvekili çıkarması gerektiğini vurgulayan Kevser; “Anadolu kadını, hep cefakar, hep sadık ve elbette her işi yapar. Niğde’den kadın milletvekili çıkması için onların içinden çıkan birisinin Niğde milletvekili olması gerek. Çünkü kadının sorununu en iyi yine kadınlar anlar” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgisine maruz kalan Ayten Kevser, bu kıyafetler giymekten gurur duyduğunu çünkü köylü kadınların sesi olacağını ifade etti.


















Editör: TE Bilişim