MHP Niğde Milletvekili adayı  Hikmet Bekil, seçim çalışmalarında hükümete yüklenerek; “Dikili ağaçları yok ki, hizmetleri olsunlar. Niğde’ye tek yatırımları 2. İcra dairesinin açılması oldu. Ama MHP bu gidişata dur diyecek, köylünün, çiftçinin, işçinin, milletin partisi olarak Niğde’ye hizmet getirecektir” dedi.
 
12 Haziran seçimlerine sayılı günler kala siyasi partiler seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. MHP Niğde Milletvekili Adayı  Hikmet Bekil önceki gün köy ve kasaba gezilerinin yanı sıra Niğde merkezde çalışmalarını sürdürdü. AKP İktidarını halka şikayet eden MHP’li Bekil, milletin tek tercihinin MHP olduğunu vurgulayarak, “AKP İktidarı ve temsilcileri halkı kandırmaya devam ediyor. İşin daha da vahim yanı bu yalanlara kendileri de inanmasıdır. AKP’li adaylar dokuz yıllık başarı(!) diye bir masal tutturmuşlar, aynı nakaratı her yerde tekrarlıyorlar. Hele bazı adayları var ki Niğde’ye gelen hizmetlere bakın da oy verin diyorlar. Ey aday kardeşim sormaz mısın kendi kendine Niğde’ye ne yatırım geldi. Geçtiğimiz yıl devletin yatırım yaptığı iller arasında sondan 6. olduk. Bu hizmet geliyor anlamına mı geliyor. Belli ki seni bile yanıltıyorlar, bari Niğde’yi seviyorsan gel MHP çatısı altına da hizmet nasıl gelirmiş bir gör!” dedi.
 
“Gidiyorsunuz, Gideceksiniz, Millete Hesap Vereceksiniz!”
 
Vatandaşlarla sohbet konusunda TBMM üzerinde oynanan oyunlara da dikkat çeken Bekil, bir takım odaklar MHP’yi bitirmeyi amaçlayarak PKK’nın ve bölücülüğün önünü açmakla suçlayıp; “MHP’siz meclis teslimiyet meclisidir. Kimse MHP üzerinde oyun oynamaya kalkmasın, o oynayan elleri halk sandıkta kırar! Kürt bölücülüğü siyasallaşırken, AKP iktidarı bu planlara destek verirken, bazıları kürt sorunu gibi uydurma sorunu ben çözeceğim derken MHP, Milletin Meclisinde bölünmez bütünlüğü savunmakla kalmayacak, bu güçlerin hepsini tarihin çöplüğüne atacaktır. Bugün Türkiye’de ve her yerde AKP’nin korkulu rüyası haline gelmiş Milliyetçi Hareketi bitirmeye çalışanlara söylenecek tek cümlemiz var! – Gidiyorsunuz, Gideceksiniz ve millete hesap vereceksiniz-“ diyerek halkı MHP çatısı altında birleşmeye çağırdı.
 

Editör: TE Bilişim