Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe Başkanlığı için gerçekleştirilecek ilk kongrede aday olacağını açıklayan Mithat Ersöz,Devlet Bahçeli’den Bor’a selam getirdi.


Geçtiğimiz gün,randevulu ziyareti için Ankara’ya giderek  MHP Genel Merkezini ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden Mithat Ersöz ziyaretle ilgili Gazeteci-Yazar Dâhi GEDİK’e şunları söyledi ; ‘’Öncelikle tüm Bor’lu hemşehrilerimize Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin selamını ve muhabbetlerini iletmek isterim. Genel Merkezimizde bize karşı çok ilgi ve alaka gösterilerek rahat bir ortamda görüşmemiz sağlanmıştır. Bu da bizim attığımız adımlarla ilgili cesaretimizi arttırmış ve kat be kat heyecana sevk etmiştir. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ,Bor ilçemiz hakkında detaylı bilgiye sahip.İkili görüşmemiz esnasında kendisine Bor’dan selamlarımızı ileterek, Allahın izni ile bir mani çıkmazsa, kendilerinin de oluru ile Bor İlçe Başkanlığına aday olmak istediğimizi ilettik. Genel Başkanımız da hayırlı olmasını ve başarı dileklerini ifade etti.’’dedi.

Görüşmenin olmlu bir havada ve samimi bir şekilde geçtiğini de ifade eden ,Mithat Ersöz,ziyareti ile adaylığı noktasında ciddi bir adım daha attı.


Editör: TE Bilişim