Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı'ya, Niğde Gücü Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı tarafından kendilerine verilen maddi ve manevi destekten dolayı bir teşekkür plaketi verildi.

Plaketten dolayı teşekkür eden Fikret Çıtırgı, Niğde gençliğinin sporcu ve yöneticileriyle birlikte kaliteli bir çalışma yapabilmeleri için her türlü desteğin verilmesi gerektiğini belirtti.

Yaklaşan yerel seçim sürecinde Niğde ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Fikret Çıtırgı, Niğde'nin sosyal, kültürel, ekonomik ve toplumsal hizmetler noktasında yeteri kadar ilgi görmediğini, gereken atılımın gerçekleştirilmesi için toplumsal bütünlük, adalet, ahlak ve üretken belediyecilik anlayışına ihtiyaç olduğunu söyledi.

Çıtırgı, yaptıkları seçim çalışmaları ve profesyonel ekiplerce bütün detayları ile incelenip hazırlanan projelerinin de Niğde'nin; huzur, gelişmeye açık bir bakış, üretimi esas alan yaklaşım ve sosyal sorumlulukları ihtiva eden çalışmaları esas aldığını belirten Çıtırgı, "Niğde'nin beş yılına baktığımızda, belediyemizde vazife yapan personelimizin yürüttüğü rutin belediye hizmetlerinin dışında bir şeye rastlayamıyoruz. Şehrin ufkunun daraltıldığı, sosyal sorumlulukların yerine getirilmediği, projelendirilmiş bir atılıma rastlanılmadığı gerçeği ile karşılaşıyoruz. Bizim belediye yönetimimizde, işlevi olan bir kent konseyine, halka kapıları sonuna kadar açık bir belediyeye, turizm, ticaret, ekonomi ve fuar anlamında üretken bir belediyeciliğe şahit olacaksınız. Trafik keşmekeşliğini çözmüş, gençlerle bütünleşmiş, hanımefendiler üretime katkı sağlamış, imar sorunlarını çözmüş bir Niğde, artık yaşanılabilir ve cazibe merkezine dönüşebilir bir şehir olacaktır.



Editör: TE Bilişim