Siyasi partilerin tamamı yasal süreç içerisinde il genel meclisi ve belediye meclis üyelerini açılarken gözler listesini ilk açıklayıp kamuoyuna ilan eden Milliyetçi Hareket Partisi’nin üzerine çevrilmişti.

Aday adaylığı sürecinden adaylığa, ziyaretlerden seçim irtibat bürosu açılışına kadar Niğde’deki belediye başkanlığı seçim faaliyetlerindeki bütün siyasal etkinliklerde öncü bir konumda çalışan MHP’nin adayı Fikret Çıtırgı, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yaptığı çalışmaları, belediye meclis üyesi adayları ile beraber gerçekleştirmeye başlayan Çıtırgı en son Eski Sanayi olarak ifade edilen bölgede incelemeler ve değerlendirmelerde bulundu.

Niğde’yi yönetecek olan kadronun projelerini gerçekleştirmek için halkımızın teveccühü ile 1 nisan sabahını beklediğini söyleyen milliyetçi Hareket Partisi belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı bütün hazırlıklarını yaşanabilir bir Niğde inşa etmek için planladıklarını ifade etti.

Başından beri İZ BIRAKAN biz hizmet anlayışını hedeflediklerini belirten Çıtırgı, Üretken Belediyecilik İlkelerini de açıkladı. Üretken belediyecilik ilkelerini dokuz başlıkta topladıklarını belirten MHP’nin belediye başkan adayı bu hususları şöyle sıraladı:

1.       İnsani, İslami ve milli bir bakış doğrultusunda kentlilik bilincini geliştirerek halka hizmeti benimseyen bir belediyecilik

2.       Çalışmayı ibadet kabul eden, hizmette hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan bir belediyecilik

3.       Bütün vatandaşları merkeze alan adil ve eşitlikçi bir belediyecilik

4.       Dürüstlüğü esas alan, şeffaf ve her zaman hesap verebilecek bir belediyecilik

5.       Bir eliyle kente hizmet ederken, diğer eliyle modern dünyayı takip edip  üretim, teknoloji, Pazar imkanlarını birleştiren bir belediyecilik

6.       Kentin kalkınması için bütüncül bir yaklaşıma önem veren belediyecilik

7.       Demokratik katılımı yerel düzeyde yaygınlaştıran, uzlaşma kültürünü geliştiren, doğal tüm değerlere sahip çıkan bir belediyecilik

8.       Yerel hizmet üretiminde şehri marka yapabilecek bir belediyecilik

9.       Plan, proje ve hizmetlerinin tüm safhalarını ayrıntılarıyla kent sakinleri ile paylaşan, onlarla her zaman iletişim içinde olan bir belediyecilik.



Editör: TE Bilişim