MHP Niğde Belediye Başkan A. Adayı Fikret Çıtırgı, gündemi değerlendirdiği basın açıklamasında Cumartesi günü gerçekleşecek olan “Türkçe Mitingi’ne” Niğdelileri davet ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Aday olduğu Haziran ayından sonra, Niğde siyasetini hızlandıran ve çalışmalarına ara vermeden devam eden MHP Niğde Belediye Başkan A. Adayı Fikret Çıtırgı, tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında, gündemi değerlendirerek, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Çıtırgı tarafından yapılan basın açıklamasında, partisi MHP’nin gerek Niğde’de, gerekse ülke çapında büyük bir ivme yakaladığını ifade ederek 2014 yılının, MHP için büyük bir hareketlilik olacağını ve 2015’de tek başına iktidar olacaktır ifadelerine yer verdi.

Çıtırgı’nın açıklamalarından bazı satır başları şöyle;

Türkçe Mitingi, tarihsel öneme sahip!

Milli Değerleri Koru ve Yaşat konsepti içinde Cumartesi günü gerçekleşecek olan Konya- Türkçe Mitingi, Türk Siyasi Tarihi’ne geçecek mitingdir. İçeriği itibariyle, 21. Yüzyılda acı çeken tüm soydaşlarımızı, bölücülük kisvesi adı altında sürekli baskı ve dezenformasyona uğrayan dilimize biçilmek istenen kefeni yırtacağı tarihtir. Bu eksende hem zamanlama olarak, hem de konu olarak Türkçe Mitingi biz MHP’liler için değil, tüm Türk milleti için büyük bir öneme sahiptir. Tüm Niğdeli hemşerilerimizi ve partililerimizi bu mitinge eksiksiz bekliyoruz. Bizi biz yapan tarihler boyu konuştuğumuz, anlaştığımız dildir. Bizi ifade eden dilimize sahip çıkmak, vatana millete, milli değerlerimize sahip çıkmak demektir. Dil yoksa, millet yoktur! Millet yoksa tarih ve devlet yoktur. Bu hassasiyet içinde MHP Genel Merkezi’nin düzenlediği miting bizler için tarifsiz bir büyüklüğe sahiptir!

Mısır, Acı ve Göz Yaşı!

Parti olarak her daim demokrasiden yana tavır koyduk. Ama başka ülkelerin iç işlerine aleni müdahaleden de kaçındık. Ramazan bayramından sonra Mısır’da yaşanan olaylar, akan kanın sadece Müslüman kanı olduğunu göstermekte, bu eksende tarihsel bağımız güçlü olan Mısır adım adım iç savaşa sürüklenmektedir. Tarafların bu noktada aklını başına almasını diliyor, akan kanların bir an önce durmasını temenni ediyoruz! Mısır’da yaşanan bu süreci Türk siyasetinde bir iç politika malzemesi yapmak, sahte timsah göz yaşları ile acıyı ortak olmak, bize göre fırsatçılıktır. Mısır milletinin acıları üzerinden siyasi rant elde etme kaygısıdır!

PYD, PKK İsim Değişse de Misyon Aynı!

Çözüm süreci adı altında Türk Milleti’ne dayatılan PKK planlarının artık sonunun geldiğini görmekteyiz. Eşit ve değer olmayan iki unsur, sözde ateşkes adı altında, adına ihanet süreci dediğimiz bir noktada bulunmaktadır. Türk Devleti, terör örgütünün istek ve doğrultusunda, iktidarın yanlış yönetimleri ile sürüklenmektedir. PKK sözde sınırın ötesine geçerek güçlenmekte, terör örgütü her geçen gün militan kazanmaktadır. Daha da vahimi, PYD denilen bir başka bölücü unsur, bugün Ankara ve İstanbul’da kırmızı halılarla karşılanmakta, yeni bir bela Türk milletinin başına musallat edilmektedir. Bilinmeli ki bu ülkede ülkücüler olduğu sürece, Bölücübaşı Apo’nun talepleri de, PKK’nın misyonu da, İktidarın ihaneti de gerçekleşmeyecektir. Kısacası bize göre PKK, PYD ve onların isteklerini kabul edenler aynı misyona hizmet etmektedir. Buna aslı göz yummamız beklenemez!

Niğde’de Milliyetçi İktidar Olacak!

3 aylık yoğunlaşmış bir siyasi çalışma izlemekteyiz. Partimizin gücü ve kabul görmesi her geçen gün büyük bir sinerji ile katlanmaktadır. Mart 2014’de yapılacak seçimlerde partimiz Niğde genelinde büyük bir başarı yakalayacağından asla şüphemiz yoktur. AKP’ye duyulan tepki, basiretsiz ve beceriksiz yerel yönetim anlayışı milletimizde MHP’yi en güçlü tercih noktasına getirmiştir. Allah’a inananlar olarak, net bir şekilde ifade ederiz ki; 2014’de MHP Niğde’de rekor bir oyla tüm yerel yönetimleri kazanacak, Niğde’de milliyetçi bir iktidar kurulacaktır.

 

Editör: TE Bilişim