MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı’nın Fabrika Ziyaretleri Devam Ediyor


Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Belediye Başkan adayı Fikret Çıtırgı, Atasanayii’de üretim yapan bir fabrikada çalışan, yaklaşık 100 işçinin talebi üzerine öğle yemeğinde işçilerle bir araya geldi.



Çıtırgı, “Sanayici ve İşçi Kardeşlerimizin Her Zaman Yanında Olacağız”
 
30 Mart 2014 yerel seçimlerine son 24 gün kala seçim çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı, Niğde, ilçe ve kasabaları dâhil tüm vatandaşlarla görüşmeye devam ediyor. Vatandaşın büyük teveccüh gösterdiği Çıtırgı, ilçe ve kasabalardan gelen yoğun talep üzerine buralarda yaşayan hemşerilerimizle dahi görüşmelerini sürdürüyor.


Niğde MHP Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı ve beraberindeki heyet, dün yine kendilerini ziyaret etmeleri için davet eden Durak Plastik Fabrikası’ndaki işçilerle bir araya geldi. Fabrika işçileri ile öğle yemeğinde buluşan Çıtırgı, işçilerin sorunlarını ve isteklerini dinledi. Daha sonra fabrikayı gezen Çıtırgı, fabrika ve üretimi hakkında fabrika sahiplerinden bilgi alarak, sanayicinin istihdam sağlayan tüm vatandaşların bugünde yarında her zaman yanında olacaklarının altını çizdi.  







Editör: TE Bilişim