MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı önceki gün Perşembe Pazarını gezerek sorunlarını dinledi.


Haber: Gökhan ÖZBEK

30 Mart 2014’de yapılacak seçimlere sayılı günler kala MHP çalışmalarına hız verdi. TBMM’de grubu bulunan partiler arasında ilk olarak Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı, partisinin görüşlerini ve kendisinin projelerini açıklamak için milletin içinde bulunmaya devam ediyor.

Önceki gün İl Başkanı Nuri Ertan, Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, Kadın Kolları Başkanı Raiba Uğraş ile birlikte kalabalık partili bir grupla Perşembe Pazarı’nı gezen Çıtırgı, esnafın temel sorunlarını dinledi.

Çözüm noktasında Niğde’nin sosyo-iktisadi panaromasını çıkardıklarını ifade eden MHP’li Çıtırgı; “Niğde, her türlü iktisadi alanda gelişem muhtaç bir il. Şirin ilimizin kalkınması için, sanayiden, tarıma, turizmden, esnafa, madenden ticarete, onlarca konuda çözüm üretilmesi gerekiyor. MHP olarak, milletimizin ve ilimizin sorunlarını biliyoruz. Bu eksende biz sorunu teşhis ettiğimiz için çözümede bir adım daha yakınız! Pazar esnafımız, doğal olarak tarımsal üretimden kaynaklanan dalgalanmalardan ve de üretilen malın değerinde satılmamasından rahatsız. Taktir edilir ki üretici kardeşimizde aynı konudan muzdarip. 30 Mart 2014 seçimlerinden sonra çözüm üreteceğimiz konuların başında başta Niğde Belediyesi olmak üzere, çevre belediyelerimizde üretici birlikleri kuracağız. Tarım Borsası’nı faaliyete geçireceğiz. Bu şekilde ürün değerinde satılmaya başlayacağı gibi, esnafımızında , tüketici olan milletimizin de optimum noktada yüzü gülecektir” dedi.

Pazar esnafının sürekli Fikret Çıtırgı’ya, yoğun ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmazken, vatandaşlarla da sohbet etme fırsatı bulan MHP’li Çıtırgı, 30 Mart 2014’de sadece Niğde’de değil, tüm Türkiye’de 3 Hilal’in mutlak zaferi olacağını ifade ederek, ulusal siyasi meselelerde görüş ve önerilerini bildirdi.


 



Editör: TE Bilişim