Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı, yönetim anlayışı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

         Kamu kurumları ziyaretleri, ev toplantıları, esnaf gezileri, proje uygulama komisyonları doğrultusunda çalışmalarını arttıran Çıtırgı, “Kent kimliği ve bilincinin oluşturulması amacıyla Niğdelinin yönetime katılması sağlanacak; onların ilgi ve beklentileri dikkate alınacak.” Dedi.

         Bu doğrultuda gerçekleştirecekleri belediyecilik anlayışı ile ilgili açıklamalarda bulunan Fikret Çıtırgı şu açıklamalarda bulundu:

         “Yetki ve sorumluluklarımız çerçevesinde, Niğde’mize yeni iş sahaları oluşturmayı planlıyoruz. Özellikle dezavantajlı kesimlerin,  hanımefendilerin, engellilerin, gençlerin ekonomik hayata katılması amacıyla mesleki eğitimler, kişisel gelişim eğitimleri ve ekonomik refahın adil dağılımı olmazsa olmazlarımız arasındadır.

         Modern altyapı çalışmalarına öncelik tanırken bu hizmeti en ücra köşelere kadar yayacağız.

Ulaşım çalışmalarını tarihi ve turistik  potansiyel dikkate alınırken, kentte yaşayanların dinlenme, eğlenme, nefes alma, sosyal alanları planlama dahil bütüncül bir anlayış ile ele alacağız.

Özellikle yeni inşa edilecek binalar kentin yapısına uygun ve adil bir anlayışla değerlendirmeye tabi tutulacaktır.

Ayrıca üretken belediyecilik anlayışımızda; Niğdelilerin refah içinde olmalarını, güven ve sevgi ortamında yaşamalarını sağlamak için birlikte yönetimi esas alacağız.”

Yakın bir zamanda Niğde’nin yaşanılabilir bir şehir olması için planladıkları projeleri vatandaşlar ile buluşturacaklarını ve Niğdelilerin boş vaadler ile kandırılmasına müsaade etmeyeceklerini belirten Çıtırgı, “Niğde artık adil bir yönetime kavuşacaktır. Dedi.

 

Editör: TE Bilişim