Milliyetçi Hareket Partisi Niğde milletvekili Aday adayı olan Fikret ÇITIRGI Niğde de herkesi birlik beraberlik olma noktasında Milliyetçi Hareket Partisi Çatısı altında toplanmaya çağırdı.


Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Aday adayı olan Fikret ÇITIRGI Niğde’de herkesi birlik beraberlik olma noktasında Milliyetçi Hareket Partisi Çatısı altında toplanmaya çağırdı.  


K
onuşmasına devam eden ÇITIRGI; Milliyetçi Hareket Partisi Niğde’de her daim mücadele eden iktidar olma yolunda ülkemize ve milletimize hizmet edecek bir yerdedir. Teşkilatımız her daim üzerine düşen görevi fazlası ile yerine getirmiştir getirmeye de devam edecektir. Gün, birlik olma günüdür. Bizler mevki makam sahibi olmak için bu davaya gönül verenlerden değiliz. Şahıslar üzerinden bizim aday adayımız Aday olmadı diyerek, Milliyetçi Hareket Partisi’ne darılıp başka partiler altında toplanmak ülkemize yapılan kötülüklerin en büyüğüdür. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında toplanarak her türlü çalışmayı yapıp seçilmiş adaylarımızı Ankara’ya göndererek önce Ülkemize sonra Niğde’mize hizmet etmelerini sağlamaktır. Milliyetçi Hareket Partisi Niğde’de 3 milletvekiline taliptir. Gün birlik olma, beraber olma, birlikte yürüme günüdür. Teşkilatlarımızca Niğde için aday listesi böyle uygun görülmüştür. Bizim üzerimize düşen görev çalışmak ve mücadeleyi sonuna kadar sürdürmektir. Tüm dava arkadaşlarımızdan istediğimiz şu dur ki, adaylarımıza sonuna kadar destek vermeleri, dargınlık küskünlük olmadan birlik beraberlik içinde çalışmalarıdır"dedi. 



Editör: TE Bilişim