CHP’nin Niğde’de düzenlediği bir panele katılmak üzere gelen CHP Milletvekilleri İlhan Cihaner ve Erdal Aksünger Bor’da karşılandı.

 

CHP Niğde Gençlik Kollarının İl Başkanlığı’nın düzenlediği  “Yerel Seçimler Sürecinde Gençlerin Siyasete Katılımı ve Önemi” konulu panele katılmak üzere Niğde’ye gelen CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner ve CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger’i Bor’da CHP Bor İlçe Teşkilat’ı ve Kemerhisar Belde Teşkilat’ı karşıladı.

CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner ve CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger karşılamanın ardından CHP Kemerhisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Kirazcı’nın adaylığını desteklemek ve çalışmaları hakkında bilgi almak için Kemerhisar Beldesi’ne geçerek CHP Kemerhisar Belde Teşkilatı’nı ziyaret ettiler. Ziyaretin ardından Kemerhisar halkı ile kucaklaşan vekiller CHP Kemerhisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Kirazcı’ya seçim çalışmaları boyunca destek olacaklarını belirttiler.

 

KEMERHİSAR’A DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Belde Teşkilatına ziyarette bulunan vekillere teşekkür eden Belediye Başkan Adayı Beytullah Kirazcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger Niğde’ye gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek “İnşallah Yerel seçimde Kemerhisar’da seçilerek burayı taçlandıracağınıza eminim. Bize ihtiyacınız olduğunda her zaman yanınızdayız. Çalışmalarınıza başladığınızda bizi de çağırın birlikte çalışmaları sürdürelim. İyi saha çalışması yaparız. Partimizin yerel seçim de alacağı başarı çok önemli. Kemerhisar, Beytullah Kirazcı Bey’in uygulayacağı projelerle tarihi geçmişine de yakışan değişim ve dönüşüm yaşayacak. Kemerhisar’da, Beytullah Bey’i kazandıracağız ve kazandıktan sonra da Kemerhisar’a tekrar geleceğiz” diye konuştu.


CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner’de yaptığı konuşmada; “Şimdiye kadar Niğde’ye gelmek nasip olmamıştı. Seçim sürecinde birlikte çalışacağız. Memleketimiz çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor bu seçimde büyük sorumluluk var. Biz Kemerhisar’ı kazanılmış bir yer olarak görüyoruz. Biz Türkiye’de nereye ulaşabiliyorsak tüm enerjimizi kullanmalıyız. Bu dönemde kavgaya, küslüğe ve dargınlığa yer yok. Kemerhisar bunun çok güzel bir örneğini gösterdi. Birçok yere de örnek oldu. Bizde bunu anlatıyoruz. Seçim sürecinde de destek vermeye devam edeceğiz. Kemerhisar’da sizlerle olmaktan çok mutluyum” dedi.

 

CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi’de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Niğde, Bor ve başta Kemerhisar da ve tüm Türkiye’de başarıyı yakalayacaklarını belirtti.





Editör: TE Bilişim