AK Parti Çiftlik İlçe Teşkilatı geçtiğimiz hafta sonu kongre heyecanı yaşadı. İlçe Başkanın belirlendiği seçimde mevcut ilçe başkanı Bayram Taş güven tazeledi. Taş, tek liste halinde girilen seçimde yeniden AK Parti ilçe başkanı seçildi.

Çiftlik Kapalı Spor Salonunda Çiftliliklerin yoğun ilgi gösterdiği seçime AK Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’nun yanı sıra İl Başkanı Muzaffer Şahiner ve İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit ile il genel meclis üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları, AK Parti il teşkilatı, kadın ve gençlik kolları, merkez ilçe teşkilatı, ilçe başkanları ve çok sayıda Çiftlik ilçe teşkilatlarından katılanlar oldu. Seçim öncesi protokol konuşmalarında Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve İl Başkanı Muzaffer Şahiner’in yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit de birer konuşma yaptılar.

Tekrar ilçe başkanlığına seçilen Bayram Taş da konuşmasında Çiftlik AK Parti ailesi olarak yollarına her geçen gün başarılarını artırarak devam ettiklerini belirterek kendisini bu sorumluluğu yüksek göreve seçenlere teşekkürlerini sundu. Taş, bu dönem milletvekilleriyle birlikte Niğde ve Çiftlik için önemli hizmetlere imza atmaları açısından çok şanslı bir dönem olduğunu da ifade etti.

Editör: TE Bilişim