CHP Bor İlçe Başkanlığı  Birlik Beraberlik ve Kaynaşma amacıyla Bor İlçesinde Arabaşı çorbaşı etkinliği düzenledi.

 

CHP Bor İlçe Başkanlığı tarafından Niğde’nin il , ilçe ve belde örgütleri tanışma, kaynaşma birlik ve beraberlik maksadı ile Bor Hilmibey Resturant’da arabaşı çorbası içtiler.

 

CHP Bor İlçe Teşkilatınının Arabaşı Çorbası etkinliğine, Niğde İl Başkanı Ünal Baykan, Merkez İlçe Başkanı Abdullah Türkmen, Altunhisar İlçe Başkanı Hikmet Dilcan, Ulukışla İlçe Başkanı İbrahim Soner Bilen, Çamardı ilçe başkanı İsmail Ongun, Çiftlik İlçe Başkanı Suat Tosun, CHP Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Kemerhisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Kirazcı,  ADD Niğde Şube Başkanı Sevgi Özbek, il genel ve belediye meclis üyeleri, İl, İlçe ve Belde parti yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

 

 

Programda bir kısa bir konuşma yapan CHP Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur, “ Burada Arabaşı Çorbası içmek vesilesi ile toplanmamızın sebebi örgüt arkadaşlarımızı hep bir arada toplamak, birbirimizi daha iyi tanımaktır. Partimizin daha çok birliğe beraberliğe ve hep beraber daha çok çalışmaya ihtiyacı var. Sayın vekilimiz bir programından dolayı aramızda olamadı. Ama iyi dileklerini gönderdi. Dün vekilimiz Doğan Şafak bey ile Bor İlçemizi dolaştık. Esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Herkes işlerinin düştüğünden şikayetçi, Bor esnafı büyük sıkıntı içinde. Fırıncılar dahi ekmek satışlarının düştüğünden şikayet ediyorlar. İnsanlar evlerine ekmek almakta bile zorlanıyorlar. Biz bunları her yerde hep söylüyoruz. Muhalefet  görevimizi yerine getirmek için sayın vekilimiz olsun, bizler olalım çok çalışıyoruz ama daha çok direnişli bir çalışmaya  ihtiyacımız var, katılımızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Hilmibey Resturant aşçılarının hazırlığı  Arabaşı Çorbasını içen CHP’liler gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet ettiler.

 

 

Editör: TE Bilişim