Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Merkez İlçe Başkanı Atilla Soylu, yapılacak yerel seçimlerde CHP olarak zafere ulaşacaklarını belirtti.

 

Niğde’de Birinci Partiyiz

 

CHP Merkez İlçe Başkanı Soylu, “Adayımız Fahri Eker ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Niğde’de Belediye Başkanlığı Seçimlerini partimiz CHP kazanacaktır. Gerek genel merkezimizin yaptırdığı kamuoyu yoklamalarında olsun, bağımsız araştırma şirketlerinin yapmış olduğu kamuoyu yoklamalarında partimiz CHP Niğde’de birinci parti durumundadır.

 

Partili partisiz bütün kesimlerden partimize yoğun katılımlar var. Modern tarihimiz boyunca ne zaman ulusal birliğe ihtiyaç olsa, adres hep CHP olmuştur. Bu kez de, Türkiye’nin birliğinin adresinin CHP olduğunu gören vatandaşlarımız, geçmiş siyasi eğilimleri ne olursa olsun, Cumhuriyet Halk Partisi etrafında toplanıyor” dedi.

 

Yalan Haberlere İtibar Etmeyin

 

CHP Merkez İlçe Başkanı Atilla Soylu acıkmasının devamında, partisi ve adayı üzerinde, diğer siyasi partiler tarafından spekülasyon yapıldığını belirterek; “Seçim gününe yaklaştığımız şu günlerde CHP’nin birinci parti olduğunu bilen ve gün geçtikçe insanların partimiz etrafında birleşmesinden rahatsız olan siyasi rakiplerimiz, partimizi ve adayımızı yıpratmak için çeşitli söylentiler ortaya atarak,  kara propaganda yapmaktadırlar. Biz bu söylentilere halkımızın inanmayacağını biliyoruz. Halkımızın da bu kirli siyaseti yürütenlere ve alet olanlara en güzel cevabı sandıkta vereceklerine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Seçmen İradesine Saygı

 

Soylu ayrıca, diğer siyasi partilerin kendi partisinden olan vatandaşları, partilerine yeni katılıyormuş gibi göstererek basit siyasi oyunlar oynadığını belirterek; “Bu katılımlar gerçeği yansıtmamaktadır. Bu önceki yıllarda da oynanan ucuz bir siyasi oyundur. Halkımız bunlara itibar etmemektedir. Siyasi rakiplerimiz seçmen iradesini hiçe saymaktadırlar. Halkımız iradesini 30 Mart’ta sandıklarda göstererek, gerçekleri ortaya çıkaracaktır. 30 Mart’ta kazanan CHP ve temiz siyaset olacaktır” dedi.

 

Mitinge Davet

 

CHP Merkez İlçe Başkanı Atilla Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 23 Mart Pazar Günü Niğde’ye geleceğini belirterek; “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 23 Mart 2014 Pazar günü saat 15.00’da Niğde’ye gelecek. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun ülke gündemi ile ilgili önemli açıklamalar yapacağını mitinge tüm Niğde halkını bekliyoruz” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim