CHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Atila Soylu, 12 yıldır uygulanan yanlış politikalar nedeniyle köylünün perişan olduğunu söyledi.


Ramazan Bayramından sonra köy gezilerini aralıksız sürdürdüklerini ve Dündarlı, Hacıbeyli, Aşlama, İçmeli, Dikilitaş ve Karatlı’yı ziyaret ettiklerini belirten Soylu,

“Köy ve Kasaba sakinleri ile kahvehanelerde bir araya geldik. Her zamanki gibi bir sorduk bin ah işittik. On iki yıldır Ülkenin yanlış ellerde, yanlış politikalarla yönetilmesi sonucunda geçimi tarımdan ve hayvancılıktan olan vatandaşların içine düştükleri çıkmazı bir kez daha derin bir üzüntü ile gördük” dedi.



Yüzde 22’si köyde yaşayan ve tarımla uğraşan bir ülkenin üretiminin son derece önemli olması gerektiğine dikkat çeken Soylu, “Ülkenin köylüsü 76 milyon insanı doyurduktan sonra bir de ülkeye ihracat yoluyla döviz sağlıyorsa. Üstelik de dünyanın en pahalı girdisini (mazot, gübre, ilaç,yem, elektrik vs) kullanmasına rağmen üretime devam ediyorsa bu özveriyi dikkate almayan bir idare ne derece adildir takdirinize bırakıyorum.


Akp döneminde yoksulluk sempatik hale getirilmiş, İnsanlar buna alıştırılmış, Kırsal kesimlerde, tarımın egemen olduğu yerlerde Akp güçlü gösterilmiştir. Ama bir bakıyorsunuz bu yerlerde tarım bitmiş yoksulluk, geçim sıkıntısı had safhaya ulaşmış, hacizler, yuvaların dağılması, traktörlerin kapılardan götürülmesi nerede ise olağan hale gelmiştir.


Ülke Genelinde Yandaş Medyanın göstermeye çalıştığı Dikensiz Gül Bahçesi ne yazık ki gerçek değildir. “Köylü Milletin Efendisidir” diye baş tacı ettiğimiz Köylünün 12 yıldır yanlış politikalarla ne hallere düşürüldüğü eerçeğidir asıl gerçek.


2014 Yerel seçimleri ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor köy köy, kasaba kasaba ,mezra mezra, karış karış her yeri dolaşıyoruz dolaşacağız. 2014 Yerel Seçimleri Halkın İradesinin sandıklara yansıması ve bu iktidarın sonunun başlangıcı olacaktır” şeklinde konuştu.





Sitemizden haber, fotoğraf ve metinlerin,  internet sitelerinde yayınlanmak üzere alınması,  başka internet sitelerine  dağıtılması yasaktır. 

Editör: TE Bilişim