Ak Parti Niğde genelinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

Haber: Selim GÖKEL

 Geçtiğimiz gün CHP’li Belediyenin olduğu  Kemerhisar Beldesinde yağmurlu bir havada yoğun bir katılım ile seçim bürosu açılışı yapıldı.

KURBANLI, HAVAİ FİŞEKLİ KARŞILAMA

Kemerhisar Ak Parti seçim  irtibat bürosu açılışında Milletvekili adayları coşku ile karşılandı. Vekil adayları Alpaslan Kavaklıoğlu ve Yaşar Ataç  alana girdiğinde  kurban kesildi, konuşmalarına başlamadan önce havai fişekler atıldı.

KILIÇDAROĞLU KEMERHİSAR’A GELDİ SULAR KESİLDİ

Ak Parti Seçim Bürosu açılışında  yapılan konuşmalar sırasında Ak Parti Belde Başkanı Yusuf Kurt’un konuşması  dikkat çekiciydi.  Kemerhisar ‘ın sorunlarını ve dileklerini dile getiren Belde Başkanı Yusuf Kurt konuşmasının devamında; … Konuşacak çok konu var. 10 senedir Ak Parti Belediyesinde hiç içme sularımız kesilmemişti,  fakat Kılıçdaroğlu’nun geldiği günden itibaren  sularımızın iki gündür yok… Ama Allah’a şükür ki bakın Ak Parti bereketle geliyor, yağmurla geliyor… “ şeklinde konuşması  alanda bulunanlar tarafından büyük alkış aldı.

Ak Parti Kemerhisar Beldesi irtibat bürosu açılışında, Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Başkanı Emrah Özdemir   kısa birer konuşma yaptılar.

2,5 YIL YÖNETEMEYİP KAÇANLAR OLMADI MI?

Milletvekili Adayı Yaşar Ataç; ‘’Bizleri burada yalnız bırakmayan, Kemerhisarımızın güzel insanlarına, hanımefendilerine , gençlerimize, hepinize selam olsun, hoş geldiniz, bizlere 8 Haziran sabahını hatırlattınız. Seçimlerde 400 milletvekilini gönderdikten sonra, inanın bu güne kadar yaşananların iki perdesini yaşayacağız, göreceğiz. Sayın Başbakanımızın mitingini yaşadık, o mitingde verdiği sözleri hep birlikte duyduk. Biz hiçbir zaman yapamayacağımız sözleri vermedik, ne hükümet olarak, ne belediye olarak, ne teşkilat olarak yapamayacağımız sözleri vermedik, ne söylemişsek yaptık. 2002’yi hatırlıyoruz, nereden nereye geldik hatırlıyoruz. Bu hükümeti 2,5 yıl yönetemeyip kaçanlar olmadı mı? Biz 13 yıl hizmet etmeye doyamadık. Allah nasip ederse 2023’e kadar hizmet etmeye devam edeceğiz. Bunun için 7 Haziran’da sizlerden destek istiyor, ilimize ve ülkemize hizmetler yapmaya devam etmek istiyoruz” dedi.

YENİ TÜRKİYE’Yİ KURACAK KADROLARIN İÇİNDE NİĞDE GÜÇLÜ OLMALI

Niğde Milletvekili Adayı Alpaslan Kavaklı ise yaptığı konuşmada; Ak Partimizin iktidarı döneminde 13 yılda büyük işler yaptık. Otoyollar, buna şahitsiniz, buradan hemen girdiğiniz zaman bir saatte Adana’dasınız.  Yollar, hastaneler, okullar, havaalanları pek çok şey yaptık. Ama bu seçimden sonra  dedik ki  Ak Parti’nin ikinci atılım  dönemi. Yeniden şahlanmamız lazım, Yeni Türkiye’yi kurmamız lazım. Şimdi bu seçimin Kemerhisar içinde, Bor içinde, Niğde içinde büyük önemi var. Ak Parti milletin bağrından çıkan bir parti. Bizim siyasi felsefemiz millet ne isterse onu yaparız. Millet neye karşıysa bizde ona karşıyız. Bu seçimden sonra yeni Türkiye’yi  kuracak kadrolar Türkiye Büyük Millet Meclisinde yer alacak.  Burada Niğde olarak çok güçlü bir şekilde yer almamız lazım. Bunun içinde burada üç milletvekilliğinin üçünü de almamız lazım. Niğde’yi 3-0 yapmamız lazım. Biz destek isterken, oy isterken kendimiz için  milletvekili olalım diye istemiyoruz. Biz çocuklarımız için,  torunlarımız için, Türkiye’nin aydınlık geleceği için oy istiyoruz.  Türkiye’nin önünü hep beraber açmamız lazım. Burada sizin desteğiniz çok önemli. Biz güçlü olursak Niğde’ye büyük hizmetler getireceğiz”dedi.

BAŞBAKANIMIZ İÇ ANADOLU AŞIĞI ONA DESTEK OLMALIYIZ

Kavaklıoğlu konuşmasının devamında; Şimdiye kadar çalıştığımız projelerin içinde, Sayın Başbakanımızın Niğde mitinginde açıkladığı çok büyük projeler vardı, büyük müjdeler vardı. 1996’dan beri uğraşılan havaalanı vardı. Bundan üç ay önce yer seçimi için çalışmalara başlandı. Allah’ın izniyle önümüzdeki seçimden önce Havaalanını açacağız. Hava Alanına Niğde’de en yakın Kemerhisar olacak.  Ayrıca Tıp Fakültesi bizim için çok önemli,. Niğde Üniversitesi bizim için çok önemli. 23 Bin öğrencisi var. Niğde Üniversitesini tanıtmamız lazım, marka yapmamız lazım. En az iki alanda sözü geçen okullar geçtiği zaman Niğde Üniversitesi denilmesi için çalışmalar yapmamız lazım. Bunun çalışmalarını yapıyoruz. Fakat Başbakanımızın açıkladığı Tıp Fakültesi olayı çok önemli bir müjdeydi. Belki farkında değilsiniz ama bu bölgesel bir Tıp Fakültesi olacak. Ereğli, Aksaray ve Nevşehir’i kapsayacak bir Tıp Fakültesi hastanesi olacak. Daha iyi, kaliteli sağlık hizmeti alacaksınız.  Yine yanı başınızda Emen Ovasında  çok büyük bir Güneş Enerjisi Organize Endüstri Bölgesi kuracağız. Bu konuda çalışmalar bitmek üzere burada en az bin 300 kişi çalışacak. Niğde’nin geleceği açık, iş arayan kardeşlerimiz iş sahibi olacak. Bu hizmetlerin devam edebilmesi için bizimde sayın Başbakanımıza destek olmamız lazım. Sayın Başbakanımız  Torosların çocuğu, İç Anadolu aşığı, Hemşerimiz, buralara hizmet etmek istiyor. Bizimde onun elini güçlendirmemiz için sayın başbakanımıza destek olmamız lazım. Verdiği müjdelerden de buralara ilgisini anlayabilirsiniz”dedi.

 

MİLLİYETÇİLİK DE, ATATÜRKÇÜLÜK DE LAFLA OLMAZ…

Sözleri sık sık alkışlarla kesilen Kavaklıoğlu; Bu seçim çok önemli… Muhalefet partileri hep konuşuyor. Hani hep diyoruz ya” Onlar Konuşur, Ak Parti Yapar” … Milliyetçilik diyorlar… Milliyetçilik lafla olmaz. Lafla Peynir gemisi yürümez. Milliyetçilik bu millete, bu insanlara, bu halka, bu devlete hizmetle olur. Milliyetçilik, Bu ülkeyi , bu milleti  ileriye götürmekle olur. Bizim2023 hedeflerimiz var. Biz diyoruz ki, 2023’de Türkiye dünyanın en önemli ilk 10 ülkesi arasına girecek. Bizim hedefimiz bu… Biz bunun için çalışacağız. Atatürkçülük de lafla olmaz, Atatürk ne diyor. “Türkiye Cumhuriyetini muassır medeniyet seviyesine yükseltmek” biz ne diyoruz. 2023’de Türkiye’yi ilk 10 ülkesi arasında sokacağız”dedi.

Konuşmaların ardından dualarla seçim bürosu açıldı. Konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

Editör: TE Bilişim