Cumhuriyet Halk Partisi Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, Bor ilçesinde partilerinin aday çıkartmayacağı, bir başka partiyi destekleyecekleri konusundaki oluşturulan dedikodulara açıklık getirdi. 



 Cumhuriyet Halk Partisi Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi Bor’da yapılacak yerel seçimlerde iddialı olduklarını ve kısa sürede adaylarını açıklayarak seçimi kazanmak için çalışacaklarını söyledi.


 CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi CHP olarak Bor ilçemizin sorunlarını bilen çözüm üreten bu bağlamda kadroları olan bir partiyiz. Halk için çalışıyoruz. Bu seçimlerde kendi adayımız ile seçime katılacağız.  Başka bir parti ile siyasi işbirliğimiz söz konusu değildir. Seçimi kazanacak bilgisi olan ilçemizi tanıyan adayımız ile seçimi kazanacağımız düşüncesindeyiz. Çalışmalarımızı kasabalarımızda ve Bor’da devam ettiriyoruz. Kemer hisar adayımız genel Merkezimiz tarafındanda açıklandı. Beytullah Kirazcı ile seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Bahçeli, Çukur kuyu ve Bor için çalışmalarımız devam ediyor. Bor ilçemiz adayımızı da kısa süre içinde kamuoyuna duyuracağız. CHP olarak ülkemizde yaşanan sıkıntıların çözüm adresiyiz. Bu nedenle her yerde adaylarımız ile halkımızın huzuruna çıkacağız onların desteği ile yerel yönetimlerde iktidar olmak hedefimizdir.İl Genel Meclisi ve Belediye Başkan adaylarımızla seçimlerin iddialı partisiyiz ve bunu başaracak birikimimiz vardır.”dedi.

Editör: TE Bilişim