Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Merkez İlçe Başkanı Atila Soylu göreve geldiklerinde yaşanılabilir bir Niğde inşaa edeceklerini belirterek, Niğde nin kanayan yarası olan konut problemini çarpık kentleşmeyi, trafik ve ulaşım sorununu çözeceklerini belirtti. 


Yerel seçim değerlendirmesinde bulunan CHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Atila Soylu;"Hızla yaklaşan mahalli seçim süreci içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi Niğde teşkilatı olarak, Niğde Belediye Başkan Adayımız Fahri Eker Milletvekilimiz Doğan Şafak ile siz değerli hemşerilerimize daha iyi hizmetler ulaştırabilmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

CHP'YE DESTEK BÜYÜYOR...


Bu süreç içerisinde Niğde li hemşerilemizin ilgi ve alakası gün geçtikçe daha da çok artış göstermekte, partimize katılımlar çığ gibi büyümektedir. Ayrıca rakip siyasi partilerden destek veren hemşerilerimiz gün geçtikçe çoğalıyor.Niğde halkı ve Cumhuriyet Halk Partisi'yle beraber yerel yönetimlerde iktidara yürüyüşüne emin ve sağlam adımlarla devam ediyor bu seçimi açık ara alacağız ifadelerini kullandı.Niğde de yıllardır aynı anlayışın olduğunu dile getiren Soylu yıllardır bu şehri yöneten zihniyetin heyecanları, hayalleri, umutları yok, bu zihniyet çok yorgun. Biz iyiye iyi deriz eleştirmeyiz ama sorunlar çözülmüş değil. Çözümden yana değiller, problem yaratmakta üstlerine yok. Bölgemizde sanayi yetersiz, insan odaklı hiç bir şey yapılmamaktadır.Trafik sorunu, konut sıkıntısı, sosyal ve kültürel anlamda halkımızın hayatını zenginleştirecek yaşam merkezleri yok.  Halkımız eğlence, alış-veriş ve yatırım için Metropol leri tercih ediyor. Bunun sebebi yıllardır Niğde'yi yöneten zihniyetin Niğde ye ve Niğdelilere değil kendilerine çalışmasından kaynaklanıyor" dedi.


YAŞANILABİLİR BİR NİĞDE 


Soylu konuşmasına şöyle devam etti: Cumhuriyet Halk Partisi olarak; 30 Mart yerel seçimlerinde hemşerilerimiz tarafından partimize görev verildiği taktirde, öncelikli hedefimiz daha yaşanabilir bir Niğde yaratmaktır. Niğde'nın kanayan yarası olana konut problemini çözeceğiz. Ak Parti zihniyeti 11 yıldır çözmemek için gayret gösterdiği işsizlik sorununa belediyelerimiz ve sanayicilerimizi bir araya getirip şehrimizde yaşayan gençerlerimizi iş sahalarına yönlendireceğiz.


6 ayda bir kaldırımları sökmekle, yandaşlara para kazandırmakla değil, altyapı problemleri, imar sorunları ile ilgileneceğiz.30 Mart'ın galibi Niğde liler olacak diyen Soylu şunları kaydetti: Hemşerilerimizle birlikte el ele verip daha modern, daha yaşanılabilir bir Niğdeyi hep birlikte inşaa edeceğiz. Rant peşinde koşanların, belediyeyi aile şirketi gibi yönetenlerin değil Niğde'nın, özlem ve ihtiyaç duyduğu yönetimi hep birlikte sağlayacağız Niğde değişimin zamanı artık geldi. Bazıları süslü laflar eder, bazıları hizmet eder, biz hizmet için varız.Niğde CHP'yi göreve çağırıyor' 30 Mart akşamı halkımızla, heyecanlarımızla, hayallerimizle ve umutlarımızla göreve geliyoruz dedi.



Editör: TE Bilişim