CHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Atilla Soylu, CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, CHP Heyeti Bor Ahmed Kuddusi Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.


Huzurevi yetkilileriyle de bir araya gelen CHP heyeti, Huzurevinin faaliyet çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Huzurevi çalışanlarına görevlerinde başarıların devamını dilediler.


Heyet, Huzurevi sakini yaşlılarıyla uzun bir süre sohbet ederken, yaşlıların ziyaretten duyduğu mutluluk da gözlerden kaçmadı.


CHP’liler tarafından Bor Ahmed Kuddusi Huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler ikramında bulundular.


Huzurevi’nde kalan yaşlılar ise, ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirterek, CHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Atilla Soylu ve beraberindekilere dualar okuyup, teşekkür ettiler.


CHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Atilla Soylu, huzurevinde kalan tüm yaşlılarla tek tek sohbet ederek, onların gönüllerini hoş tutmanın, kutsal bir görev olduğunu, yaşlılarımızı sadece yılın belli dönemlerinde değil her gün hatırlamada sosyal devletin ve tüm toplumun sorumluluğu olduğunu söyledi.


Başkan Soylu, “Büyüklerimize yapmış olduğumuz ziyaret, geçmişimize sahip çıkmanın gerekliliğine olan inancımız doğrultusunda gerçekleşmiştir. Yaşlılarımızla ilgilenip, hem sorunlarını dinledik hem de hoş vakit geçirmelerine ortak olduk. Büyüklerimizin rahat ve huzur içinde yaşaması Cumhuriyet Halk Partisi olarak en büyük temennimizdir. Büyüklerimizi mutlu etmek, onları bir nebzede olsa bugünlerinde mutlu etmek istedik. Türk milleti gelenek, göreneklerine bağlıdır. Yaşlıların hayat tecrübeleri, emekleri, hayata bağlanmaları bizler için önemli. Burada birlikte geçirdiğimiz dakikalar hiç bitmesin istedik. Her biriyle yaptığımız muhabbetlerden çok duygulandık, neşelendik ve zevk aldık.


Hepimiz biliyoruz ki, gelecekte bir gün gelecek ve hepimiz yaşlanacağız. O nedenle, bizzat önemli olanı yaşlıyı en iyi şartlarda hatırlamaktır. Önemli olan yaşlının sorunlarına ilgi göstermek, onun harcadığı ömrün boşa gitmediğini göstermek, deneyimlerinden yararlanmak ve yaşamını insanca sürdürmesine yardımcı olmaktır.


Ülkemizdeki yaşlılarımız, siyasiler olarak da omuzlarımıza yüklenen bir sorumluluktur. Ben AKP Hükümetini boş lafları bir kenara bırakarak, seçim öncesi vaat ettiklerini, seçim sonrası da hatırlamaya çağırıyorum. Sevgi ve saygıyla selamladığımız tüm yaşlılarımıza da sağlıklı, mutlu, huzurlu uzun ömürler dilerken diyorum ki, hepimiz yaşlanacağız. Kötü olan yaşlılık değil, gözü yaşlı olmaktır. Tüm yaşlıların ellerinden öpüyoruz.'' şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilişim