CHP Niğde İl Örgütü 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Niğde merkezde İl Genel Meclisi Üyesi ve Belediye Meclis üyesi belirlemek üzere 02 Şubat 2014 Pazar günü CHP üyeleri Eğilim Yoklaması için sandığa gidiyor.


CHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Atila Soylu ve Yönetim Üyeleri ve Meclis Üyeleri aday adaylarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda CHP Niğde merkezde İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis üyesi aday adaylarıbilgilendirildikten sonra aday adaylarının soruları yanıtlandı.


Soylu,İl Genel Meclis Üyeliği ve Belediye Meclis Üyeliği için adayların ön seçimle belirleneceğini açıklık getirdi. Soylu, açıklamasında; CHP Niğde parti yönetimi ortak kararıyla 02.02.2014 Tarihinde Niğde Kültür Merkezi Salonunda Saat 08.30’da başlayıp,saat: 17.00’de sona erecek olan CHP Niğde Merkez İl Genel Meclis üyeliği ve Belediye Meclis Üyeliği İle İlgili "EĞİLİM YOKLAMASI" seçim sandığı kurularak üyelerin katılımıyla belirlenecektir. Partimiz seçmen üyesi askı listeleri ve oy kullanma kuralları parti binamızda askı listelerinden üyelerimiz takip edebilirler. İlgililere ve delege arkadaşlara duyurulur.


Bu süreçte CHP Niğde Merkez Meclis aday adaylarının birbirleriyle birlik ve dayanışma içinde iyi bir seçim geçireceğini dile getiren Soylu, " CHP İl Yönetimi olarak Meclis Üyelerini demokratik ortamlarda üyelerin sandığa giderek “Eğilim Yoklamasıyla”belirliyor. Benim listem sandıktan çıkan liste olacak. Benim listem demek benim için örgütümün seçtiği liste demektir. İşte o liste bizi seçime götürecek gerçek liste olacaktır. Tersi bir durum örgütün iradesini tanımamak anlamına gelir. Ne eylerse örgüt eyler, ne eylerse güzel eyler" diye yanıtladı.


CHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Atila Soylu, gerçekleşecek eğilim yoklamasının partisine, örgütüne ve Niğde’ye hayırlıolmasını diledi.

Editör: TE Bilişim