Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayları Ömer Fethi Güre, Dr. Sevgi Özbek, Ramazan Ertan, İl Başkanı Erhan Adem ile birlikte parti örgütü yoğun bir çalışma içine girdiler.

CHP İl Başkanı Erhan Adem, Niğde için çözüm üretecek bir kadro ile çalıştıklarını ifade ederek; “ Niğde’nin sorunlarını bilen, Niğde ilini güzel kılacak projeleri yaşama geçirecek bir kadroyu meclise göndermek istiyoruz” dedi.

Adem açıklamasının devamında geçmiş dönemde partiye ve Niğde’ye hizmet etmiş tüm milletvekili, il başkanları, ilçe başkanlarının çalışmalara destek verdiğini vurgulayarak, çalışmalara devam ettiklerini Niğde ve ülke sorunları için hazırız mesajı verdiler.

CHP Niğde Milletvekili 1. Sıra Adayı Endüstri Mühendisi Gazeteci Yazar Ömer Fethi Gürer'de Niğde ilinin Adana, Kayseri, Konya gibi illerin çok gerisinde kaldığını ifade ederek “1900'lü yıllarda Kayseri ile Niğde denk bir il olduğuna vurgu yaptı ve bugün Kayseri ile Niğde mukayese dahi edilemez durumda diyerek, Gürer bazı dönemlerde Niğde ili için ciddi çalışmalarda bulunan milletvekillerinin görev aldığını o dönemlerde Niğde sorunları kısmen de olsa çözüm üretildiğini belirterek; “ Niğde için, çiftçiler, esnaflar, kadınlar, gençler, sanayiciler emekliler, öğretmenler, işçiler, köylülerin yanında olan ve onlar için çözüm üreten bir yaklaşım ile çalışacağız. Niğde'de tarımın, hayvancılığın sorunlarının aşılması herkesin aşı, işi olması temel düşüncemizdir. Bacasız sanayi turizmin gelişmesi, yokluğun ve yoksulluğun yenilmesi için bizlere destek verilmesini istiyoruz, çünkü yıllardır acısını, sıkıntısını yaşadığımız ilimiz için yapacak çok işimiz var. Hangi, kesim ile görüşsek sorunlarını anlatıyor. Niğde’de hangi partiden olursa olsun ayırmadan kayırmadan herkesin derdi bizim derdimizdir ve çözüm için gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.

 

Editör: TE Bilişim