Yerel seçimler öncesinde yoğun bir hareketliliğin yaşandığı Niğde CHP’de sürpriz belediye başkan aday adaylıkları siyaset sahnesinde açıklanmaya devam ediyor.

CHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Atilla Soylu, belediye meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ile çevre ilçelerden gelen partililerin de katıldığı toplantıda; Niğde Merkez ilçeye bağlı üç belde belediye başkanı adaylarını açıkladı.


Başkan Soylu açıklamasında; Yıldıztepe Kasabası ve Değirmenli kasabasında süreç içinde yapılan araştırmalar ve aday anket sonuçlarının İl Başkanlığı, Milletvekilliği, Genel Merkez ile paylaşılması ve parti yönetim kurulu kararı sonucunda da CHP Merkez ilçeye bağlı 3 (üç) Belde de Belediye Başkan adaylarımız belirlendi. CHP Niğde Yıldıztepe Kasabasında Metin Akgümüş, Değirmenli Kasabasında Recep Dinçer, Dündarlı Kasabasında ise Şükrü Bergama’nın  aday olarak belirlendiğini söyleyen Başkan Soylu, daha önce 7 (yedi) beldenin adaylarının açıklandığını ve Parti Meclisi tarafından da onaylandığını Alay, Hacıabdullah, Sazlıca, Orhanlı ve Edikli Kasabalarında çalışmaların devam ettiğini en  kısa zamanda bu Beldelerde Belediye Başkan Adaylarını belirleyeceklerini söyledi.

CHP Niğde Parti Meclisince de onaylanan, daha önce açıklanan beldeler: Aktaş Kasabası Yaşar Çamur, Karatlı Kasabası Erol Yılmaz, Konaklı Kasabası Erdal Altın, Yeşilgölcük Kasabası Hakkı Şengül, Kiledere Kasabası Abdurrahman Demirbaş, Bağlama Kasabası Muammer Afşar, Gümüşler Kasabası Şaban Bayraktar olarak belirlenmiştir.

“NİĞDE KADERİNE TERK EDİLMİŞ BİR NOKTADA”


CHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Atilla Soylu partisinin CHP Belediye Başkan adayları ve aday adaylarını tebrik ederek başlayan konuşmasında birlik çağrısında bulunarak, Yerel seçimlerde birlik içeresin de bir çalışma ve özveriyle geçecek olan bu sürenin sonunda tek hedefimiz yerel seçimi kazanmaktır. Önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerin daha önceki seçimlerden farklı olduğuna dikkat çeken Soylu, “Niğde Kaderine Terk Edilmiş Bir Noktada” Bu seçim Niğdeliler ile birlikte Ülkemizin seçimi olacaktır. Tek başına değil, “Ben” diyerek değil, hep birlikte, “Biz” diyerek kazanacağımız bir seçimin arifesindeyiz. Azalarak değil çoğalarak, dayatarak değil, ikna ederek, uzaklaştırarak değil, kucaklayarak, hepsinden daha önemlisi ise kazanacağımıza inanarak Niğde’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dikmek için yola çıkıyoruz. Biz hazırız.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim