Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı,  Beldelerden Sorumlu  Bayram Yıldırım, Mali Kaynaklardan sorumlu,  Enver Şimşek, İlçe sekreteri Cumali Demir, Sayman Sebahattin Güngör ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Yıldıztepe Belde Başkanlığının kuruluşunu gerçekleştirdiler.

 

CHP Yıldıztepe Belde Başkanlığına yeniden ataması gerçekleştirilen İsmail  Aydoğan göreve atanmasının ardından yaptığı açıklamada; Bizleri bu göreve tekrar layık görmeniz beni ve yönetim kurulumuzu çok mutlu etmiştir, Bizler kasabamızda partimizin yapacağı tüm faaliyetlerinden sorumlu belde üyeleri olarak kasaba halkımızın tüm sorunlarına birlikte çözüm bulmak üzere en üst seviyede çalışacağız,2014 yerel seçimlerinde partimizden Belediye Başkanı Seçilen Metin Akgümüş  ve Belediye meclis üyelerimizle iki yıldır uyumlu bir çalışma sergilemekteyiz. Başkanımızın ortaya koyduğu performans ve çalışma ile on yıldır yapılamayan hizmetlerin yapılması hem bizleri, hem de kasaba halkımızı memnun etmektedir. Almış olduğumuz Belde Teşkilat sorumluluğunun da bilincindeyiz. Daha çok çalışıp halkımıza hizmet etmek için burada olduğumuzu göstereceğiz” dedi.

  

Yıldıztepe Belediye Başkanı  Metin Akgümüş, ise yaptığı konuşmada;  Bugün Belde teşkilatımızın oluşturulması için kasabamıza gelmiş olmanızdan son derece mennun ve mutlu oldum, Ataması yapılan Belde Başkanım ve yönetim kurulu arkadaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum. 2014 Yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Başkanı seçilmemde emeği olan Belde teşkilatımıza oy versin veya vermesin kasaba halkımıza sonsun saygı ve şükranlarımı arz ediyorum, Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar kasabamızda yaptığımız çalışmalar ve hizmetler halkımızın daha rahat bir yaşam sürmeleri içindir. İlk meclis kararımızla Belediye ve halk el ele vererek kasabamıza Şadırvan  kazandırdık” dedi.

 

Metin Akgümüş açıklamasının devamında; “Kasabamıza yapmış olduğumuz hizmetlerimizi sıralayacak olursak, .Mevcut Belediye binamızın bakım onarımını yeniden yaparak personelin daha verimli çalışmasını sağladık. Halkımızın faydalandığı sosyal salonumuzu yeniden onarılarak çevresini kilitli parke döşeterek çevre düzenlemesini, aydınlatmalarını yapılmasını gerçekleştirdik. Kasaba meydanımızın tamamının kilitli parke döşenerek çevre düzenlemesi yapılmıştır. . Kasaba içerisinde bulunan Atatürk Parkının düzenlenmesi gerçekleştirdik. Yine .Kasaba giriş ve çevresinde bulunan yerlerin ağaçlandırılması, Belediye önünde bulunan çıkmaz sokak kaldırılarak ulaşımın daha rahat sağlanması yapılmıştır.  Tüm mezarlığımızın düzenlenmesi ve ağaçlandırma çalışmaları, ayrıca  kasaba imarımızın çalışmaları devam etmektedir,8Heryıl yağmur duasını gerçekleştirdiğimiz alan çalışmaları yapılmıştır” dedi.

 

Yıldıztepe Belediye Başkanı Metin Akgümüş belediye faaliyetlerini anlatmaya devam etti.  Akgümüş; Kasaba meydanımıza yeni bir Atatürk  büstü yapılmıştır, Adana Çukurova Belediyesinden cenaze aracı teminine gidilmiş, Mersin Yenişehir Belediyesi de 1 adet grayde, koruma başkanlığımıza 1 adet otomobil,  çocuk parkları, kamelyalar konusunda yardımlarda bulunmuşlardır. Yine bir  adet iş makinası alarak araç parkımızı güçlendirdik, Derelerimizin ıslah çalışmaları devam etmektedir, Yaptığımız işlerimiz ve hizmetlerimiz yapacaklarımızın teminatı olarak ta görülebilir, Ben ve Meclis üyelerimiz, belde teşkilatımız kasaba halkımızın emrindeyiz, onların tüm ihtiyaçlarını hiç bir siyasi durum gözetmeksizin hizmetimizi yapacağımızdan kuşku duymasınlar” dedi

 

CHP Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı ise yaptığı açıklamada; Bizler yönetici arkadaşlarımızla bugün buraya bir belde teşkilatının atamasını yapmak üzere gelmiştik ki çok güzel ve bizleri sevindiren çalışmaların gerçekleşmesine tanık olduk. Uzun süredir Yerel seçimlerde Belediye Başkanlığını bu kasabamızda kaybetmenin üzüntüsünü yaşamış bir yönetici olarak çok sevinçli olmam. Partimizden seçilen Belediye Başkanımızın ve meclis üyelerimiz ile belde teşkilatımızın uyum içerisinde çalışılarak kasabamıza kalıcı hizmetlerin kazandırılması olmuştur. .Belediye Başkanımızı meclis üyelerimizi belde teşkilatımızı kutluyorum” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim