Cumhuriyet Halk Partisi (CHP ) Niğde İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyelerini belirlemek üzere 02 Şubat 2014 Pazar Günü Eğilim Yoklamasına gidiyor

CHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Atila Soylu yaptığı açıklamasında; CHP, Türkiye’nin birleştirici gücüdür ve bu güç önümüzdeki döneme damgasını vuracaktır Türkiye’nin ne zaman birliğe, bütünlüğe ihtiyaç olsa, adres her zaman CHP oldu. Bugün de Türkiye’nin birliğinin adresinin CHP olduğunu gören milyonlar, geçmiş siyasi eğilimleri ne olursa olsun CHP etrafında toplandı. Kapılarımızı Türkiye’nin bütün renklerine, bütün kesimlerine, bütün sessizlerine ve kimsesizlerine açtık. 2014 yerel seçimleriyle siyasette aklın ve ahlakın hakim olacağı yeni bir döneme adım atacağız. Halkımızın tüm kesimlerinin varlık içinde, birlik içinde özgür biçimde yaşayacağı Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz.”


.
CHP’nin Yerel Seçim Stratejisi, “Varlık İçinde, Birlik İçinde, Özgür Biçimde” sloganıyla da Bu güzel ülkede hep birlikte varlık içinde, birlik içinde, özgür biçimde yaşamak istiyoruz. Bu nedenle,’ Varlık, birlik ve özgürlük’ diyoruz.


 Toplumun bütün kesimlerinde demokrasi ve özgürlük taleplerimizi ifade ederken yine kendi iç demokrasimizi geliştirme, güçlendirme konusunda da aynı hassasiyeti ve kararlılığı gösteriyoruz. CHP Niğde İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeliklerine birden fazla yoğun müracaatta bulunan adaylarımızın belirlenmesinde şimdi eğilim yoklaması yapmak suretiyle adaylarımızı belirliyoruz.


CHP Niğde İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adaylarını belirlerken parti içi demokrasi gereği bütün delegelerin katılımıyla yine aynı kararlılıkla, aynı tarz ve yöntemle, bütün Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü delegelerinin katılımıyla, eğilim yoklaması yapmak suretiyle Niğde İl Merkezi adaylarını belirleyecektir. Demokratik sandıktan çıkan sıralamaya uyulacaktır.


02 Şubat 2014 Pazar günü Saat: 08.00-17.00 saatlerinde Niğde Kültür Merkezinde yoğun katılımlı olacak ‘Eğilim Yoklaması’ yapacağız. Tüm Partili partisiz vatandaşlarımızı Eğilim Yoklamasına bekliyoruz. dedi.



Editör: TE Bilişim