İl Genel Meclis Başkanı Ömer Kılıç oldu İl Genel Meclis Başkanı Ömer Kılıç oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Niğde il yönetimi ve parti kurmayları Niğde’de gerçekleştirilecek olan grup toplantısı hazırlıklarına başladı.. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 23 Ağustos Salı günü gerçekleştireceği Niğde ziyareti kapsamında başkanlık edeceği grup toplantısı hazırlıklarına Niğde’de başladı.


CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ve Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Karaman Milletvekili Atakan Ünver, Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adana Milletvekili Ayhan Barut Niğde’ye gelerek, Kılıçdaroğlu’nun Niğde İl Kültür Merkezi’nde saat 13.30’da gerçekleştirileceği grup toplantısı hazırlıklarına katıldı.


CHP Niğde İl Başkanlığı Binasında yapılan basın toplantısında CHP’li 8 milletvekilinin çalışmaları hakkında bilgi veren İl Başkanı Erhan Adem milletvekillerini tanıtarak sözü Muğla Milletvekili Mürsel Alban’a bıraktı.


CHP Genel Koordinatörü ve Muğla Milletvekili Mürsel Alban, TBMM’nin kapalı olması nedeniyle Salı günleri yapılan grup toplantılarının illerde yapılmaya devam ettiğini belirtti.
Alban konuşmasında; “23 Ağustos 2022’de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Niğde’de olacak. Niğde ziyareti öncesinde İl başkanımızla birlikte hazırlıklarımızı tamamladık. Ülkemiz sıkıntılı günler geçiriyor. Bu şartlarda yurttaşlarımız nasıl daha rahat yaşayabilir, önümüzdeki süreçlerde halkımızla birlikte ülkemizi nasıl başarıya götürebiliriz bunun çalışmalarını yapıyoruz. Şuanda meclis tatil ama bizler genel başkan ve milletvekilleriyle birlikte sahada çalışma yapıyoruz. Her Salı günü bir ilimizde grup toplantısı yapıyoruz ve meclis açıkmış gibi çalışmaya devam ediyoruz, devam da edeceğiz.” dedi.


Basın toplantısında söz alan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer iddialı konuştu. Gürer; “Niğde tarihi günler yaşıyor, önemli bir çalışma yürütüyoruz. Niğde bir sonraki Cumhurbaşkanını karşılayacak. Niğde bu anlamda tarihi bir gün yaşayacak. İlimiz Aksaray, Karaman, Kayseri gibi çevre illerde en geri kalmış il konumunda. Biz ilimizin bu durumunu değiştireceğiz. Bunun için de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim