CHP Niğde İl Başkanlığı Parti binasının toplantı salonunda gerçekleştirilen devir teslim törenine CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, CHP Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, CHP Niğde Kadın Kolları Başkanı Fatma Yaşar, Eski Niğde Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Özmen, ve parti üyeleri katıldı.

İş hayatı nedeniyle Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden istifa eden Ozan Sakarya devir teslim töreninde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; ‘‘Ben bu haberi ilk paylaştığım da bir arkadaşım bana özelden mesaj attı.  Başkanım zor günleri sen gördün iyi günlere yetişemedin diye.  Ama Orpen Nergiz kardeşimiz Cumhuriyet Halk Partisinin millet ittifakının iktidarının gençlik kolları başkanı olacaktır.  Her şey daha da güzel olacaktır. Bu güne kadar 5 yıldır güzel şeyler yaptık. Belediyemizin olmaması, hani büyükşehir olmamamız, imkanlarımızın kısıtlı olması dahilinde, il başkanımızın, ilçe başkanımızın, belediye başkanlarımızın, yöneticilerimizin yani partimizin en yaşlı üyesinden en genç üyesine kadar herkesin desteği ile bir yol kat ettik. Artık bizimde görevi bırakmamız gerekiyor. İş hayatıdır, evlilik hayatıdır, bizimde artık daha çok genç arkadaşlarımızın yanında olmamız lazım.  Orpen Nergiz arkadaşımız yıldızı parlayan, istekli bir arkadaşımızdı.  Bizde Gençlik Kolları Genel Başkanlığı'na Gençosman Killik tarafından göreve tevdi edildi.  Biz 7 gün 24 saat kardeşimizin yanında olacağız. Hep birlikte Cumhuriyet Halk Partisinin altı okunu Niğde Kalesine dikeceğiz.  Benden yana hakkım varsa helal olsun. Sizlerde haklarınızı bana helal edin.’’ dedi.

Hulus Özen Başkanlığındaki CHP Heyetinden Ziyaretler Hulus Özen Başkanlığındaki CHP Heyetinden Ziyaretler

Görevi devralan yeni Gençlik Kolları Başkanı Orpen Nergiz ise, ‘‘Görevi ozan kardeşimizden bugün devraldık. Aldığımız bayrağı inşallah daha ileriye taşımak için çalışacağız. Başkanımız Ozan Sakarya’ya bugüne kadar yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu.

 Devir teslim töreninde bir konuşmada CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, yaptı. Başkan Adem yaptığı konuşmada ise şu sözlere yer verdi: ‘‘ Bugün bir görev değişimi yapacağız. 2016 yılından beri CHP Niğde Gençlik Kolları Başkanlığını yürüten kardeşimiz        Ozan Sakarya  görevini kardeşimiz Orpen Nergiz kardeşimize devrediyor. Orpen kardeşimizde partimize geçen yıl üye olmuş, çalışkan sevimli bir arkadaşımız. Bu görevinin bugüne kadar layığı ile yapan Ozan Sakarya kardeşimize verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum.  Bundan sonraki görevinde de Orpen Nergiz kardeşimize başarılar diliyorum. Orpen kardeşimize gereken desteği de Ozan Sakarya kardeşimiz verecektir.  Biz Cumhuriyet Halk partisi olarak gençlerimizin her zaman yanındayız ve yanında da olmaya devam edeceğiz.’’ Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından 2016 yılından bu güne kadar Gençlik Kolları Başkanlığını yürüten Ozan Sakarya’ya çalışmalarından ötürü teşekkür plaketi taktim edildi.

Fotoğraf çekinin ardından tören sona erdi.

Editör: TE Bilişim