Partililerle buluşan milletvekilleri parti içi çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yaptılar. Niğde Murat Zeren Eğitim Kültür Binası'nda düzenlenen toplantıya CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP İl Başkanı Erhan Adem, Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı ve parti üyeleri katıldı.

CHP Niğde il Başkanı Erhan Adem, Niğde’ye gelen milletvekillerine teşekkür ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Basına açık bölümde açıklamalarda bulunan CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, ülkenin terör sorununun arttığını söyledi. Demirtaş, “Türkiye farklı bir ortama girdi. Özellikle PKK ve IŞİD terörü tırmandırılarak olağanüstü bir şekilde 1 Kasım seçimlerine gittik. AKP iktidarı 'bizi tek başına iktidara getirin' diyerek oy aldı. Seçimler bitti ama terör bitmedi ve maalesef artarak devam ediyor. Terörün artması sonucu dün yine 5 şehidimiz daha verdi. Her gün televizyonları açtığımızda şehit cenazesiyle karşılaşıyoruz.

Bu günlerin tez geçmesi dileğinde buluyorum. Ankara’da 5 ayda 3 tane terör saldırısı gerçekleşti. Terör masum, sivil, genç, yaşlı, çocuk demeden can almaya devam ediyor. Türkiye’de en büyük sorun terördür. Biz CHP olarak terörle mücadelede devletimizin yanındayız. Terörün bitirilmesi için amasız iktidara desteği vermeye hazırız. Ancak Türkiye AKP tarafından yönetilmiyor. AKP freni patlamış kamyon gibi sağa sola savruluyor ve maalesef ülkemizi bir felakete doğru sürüklemekte” dedi.

Konuşma sonrası misafir milletvekilleri partililerle toplantıya katıldı.
Editör: TE Bilişim