CHP Niğde Parti Yönetiminin aldığı karar çerçevesinde ön seçime gittiği Niğde ili Bor ilçesi Kemerhisar Beldesinde yaşayan yaklaşık 3.000 'e yakın seçmen vatandaşla, Belediye Başkanı adayını belirlemek üzere sandığa gidiyor.



Uzun yıllardır özlemi çekilen ve bekli de ülkemizde bir ilk olacak olan kentte yaşayanların ön seçimle Belediye Başkan adayını Kemerhisar beldesin de halkın kendi öz iradesiyle seçiyor. İleri demokrasi tabir edenlerin, genel merkezin iki dudağı arasında olmayan bir olay olarak yansıyor.


CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, yaptığı açıklamasında; Kentte yaşayan halkımızla Belediye Başkan Adayı önseçim yapılacak, Belediye Başkan adayı yurdumuzda ilk defa önseçimle Kemerhisar’ da olacaktır. 27 Ekim 2012 Cumartesi günü CHP Bor İlçe Yönetim Kurulunun belirleyeceği bir yerde hakim gözetiminde yaklaşık 3 bin vatandaşın katılacağı ön seçim yapılacaktır.


Bu CHP Niğde örgütüne büyük bir haz, şevk ve heyecan getirdi. Bunun farkındayız. Onun için hedeflerimizi yüksek tutuyoruz. Belediye Başkanlığını ya alacağız ya da alacağız. Gereğini yerine getireceğiz. Bütün vatandaşlarımızla bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayacağız.

Belediye Başkanlığı adaylığının bu şekilde belirlenmesi hiç şüphe yok ki örgütümüzde bir heyecan yaratacak ve bu heyecan Belediye Başkanlığı seçimlerinde sandığa yansıyacaktır. Yani Halkın İktidarında, Halkın Belediye Başkanları vatandaşlarımızın arasında ki yerlerini alacaktır.


Kemerhisar beldemizde CHP ‘li 5 adayımız seçime katılıyor.

Kemerhisar Beldesi Belediye Başkan Adaylarımız; Ali Kaf, Avni Kuzucu, Beytullah Kirazcı, Cahit Özmen, H.Hüseyin Kum Kemerhisar’ lı seçmenlerin katılacağı önseçimde yarışacaklar. Çıkacak aday kim olursa olsun birlik ve beraberlik içerisinde kendisini destekleyeceğiz.


Küçük bir seçim beldesinde bile CHP’de görev için yola çıkıyor ve yarışıyor. Halkın sesine cevap vermeye devam eden partimiz de şimdiden Demokratik bir seçim olacağına ve halkımıza güveniyoruz. Aday adaylarımızın hepsi bizim için değerli, birbirinden farkı yoktur. Bu farkı ve tercihiyle vatandaşlarımız yapılacak olan önseçimle tespit edecekler. Katılımcıların hepsini şimdiden ayrı ayrı kutluyorum.

Ülkemize İleri Demokrasi”getirdiğini iddia edenler ile Cumhuriyet Halk Partisinin demokrasi anlayışı arasındaki fark bir kez daha ortaya çıkmıştır. Kemerhisar beldemiz de 27 Ekim 2010 Cumartesi günü yapılacak ön seçim CHP’de Ön seçim bayramı olarak başlayacak. Kemerhisar’ da ki örnek Bayram Niğde’miz ve ülkemiz için hayırlara vesile olması dileğimizdir.Herkesin Bayramını Kutluyorum"  dedi.


Editör: TE Bilişim