12 Haziran seçimlerinden sonra çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Örgütü, 4 koldan çalışmalarına devam ediyor. Milletvekili Şafak köylerde ve TBMM’de, Kadın Kolları ev ziyaretlerinde, İl Örgütü Kasaba ve İlçelerde, Belediye Başkanları ise halkın arasında parti çalışmaları hakkında bilgi veriyor.
 
12 Haziran seçimlerinden sonra sakinleşen siyasi atmosferi CHP tam kadro olarak ısındırmaya devam ediyor. 1 Ekim’de CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun yerel seçim startını vermesiyle çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP’liler adeta gidilmedik ev, kasaba, köy bırakmıyorlar.
 
CHP İl Başkanı Mehmet Özkan liderliğinde ki ekip, ilçe ve belde ziyaretlerini gerçekleştirerek, yerel seçimler için güçlü bir örgüt oluşturma gayretindeler. Geçtiğimiz hafta, Çamardı, Bor, Çiftlik ve Altunhisar ilçe örgütlerini ziyaret eden CHP’li Özkan, kasabaları da ziyaret ederek siyasi atmosferi teneffüs ediyor. CHP İl Başkanı Mehmet Özkan, yaptığı açıklamada; “CHP olarak Liderimiz Kılıçdaroğlu’nun belirlediği yerel seçimlerde mutlak galibiyet parolasıyla bir an boş durmadan her birimimiz çalışmalarına büyük bir koordinasyonla devam ediyor. Hedefimiz Başta Niğde Belediyesi olmak üzere, bütün belediye seçimlerinde mutlak bir başarı sağlamaktır. Bizler iktidara giden yolun yerelden geçtiğine inanıyoruz. Bunun için yerel seçimleri büyük bir ciddiyetle hazırlanıyor, halkımızın isteklerini sistemli bir şekilde politize ederek, onların taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.
 
Ziyaretlerin bu haftada devam edeceğini belirten CHP İl Başkanı Özkan; “Milletvekilimiz Doğan Şafak, köy ve belde gezilerine ara vermeden devam ediyor. Buradaki izlenimlerini TBMM’de gündeme getiriyor. Vefakar Kadın Kollarımız sanki yarın seçim varmış gibi çalışmalarına ara vermeden yoğun bir tempo ile devam ediyor. Belediye Başkanlarımız her an halkın içinde olarak onlarla temas halinde , taleplerini not alıyor, eksiklerini gideriyorlar. İl Örgütümüz ve yönetimimiz se bu çalışmaları büyük bir titizlikle koordine ediyor, eksik kalınan noktaları tamamlıyor” dedi.
 
Önümüzdeki günlerde daha yoğun bir çalışma içine gireceklerini aktaran CHP’li Özkan; “Halkın iktidarının ateşi Anadolu’da yakılacak. Niğde bu ateşin ilk kıvılcımı olacak” dedi.
 











Editör: TE Bilişim