Dün Tartıştılar... Bugün Ömer Kılıç Vilayetler Birliği Temsilcisi Seçildi Dün Tartıştılar... Bugün Ömer Kılıç Vilayetler Birliği Temsilcisi Seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde İl Başkanı Erhan Adem, fahiş elektrik faturaları zammı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi. Başkan Adem:"Sosyal tesis gibi elektrik yakan sarayın faturasını halk ödememeli."dedi.

"HALKIN CEBİNDEN ELİNİ ÇEKMELİ"

CHP Niğde İl binasına "Sarayın keyfi yerinde" pankartı asan Başkan Adem basına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;" Elektiriğe yüzde 127 gibi bir rakamla zam yapan bir tek Türkiye var. Vatandaş artık elektrik faturaları altında eziliyor. Halkı düşünmeyen Cumhurbaşkanı yüzünden bir ay önce 100 TL gelen faturalar şimdi 300 TL geliyor. İktidar halkın cebinden alıyor, 5'li çetesinin cebine koyuyor. Vatandaş daha kendi evinin faturasını ödeyemezken bir de elektrik trafosu gibi çalışan Erdoğan'ın sarayının elektrik faturasını da ödüyor. O fatura halktan muaf tutulmalı. Bir eli yağda diğeri balda olan, elektrik faturası ne bilmeyen, zamlardan haberi olmayan Erdoğan, kendi faturasını kendi ödemeli. Halkın cebinden elini çekmeli.  Belki o zaman bu fahiş faturalar onu da rahatsız eder. Halk bu faturaları nasıl ödeyebiliyormuş diye kendi kendini mukayese eder." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim