Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, Beldelerden sorumlu parti yöneticisi Bayram Yıldırım ile Aktaş Belde teşkilatının kuruluşunu gerçekleştirdiler.

  

Aktaş Belde Örgütü Başkanlığına getirilen Dönüş Özbakır yaptığı açıklamada; “ umhuriyet Halk Partisi’nden Aktaş Belde Başkanlığına benim ve arkadaşlarımın atamalarının yapılması bizleri çok mutlu etti, Uzun süredir hem Belediye Başkanımız Yaşar Çamur ile hem de Belediye Meclis üyelerimiz ile yaptığımız görüşmeler, neticesinde, Ülkemizin de içerisinde bulunduğu siyasi ve ekonomik durumdan vazife çıkararak elimizi değil, gövdemizi taşın altına koymamız gerektiğinin bilinciyle kasabamız halkının tüm sorunlarıyla ilgili çözümler üretmek için azim ve gururla çalışmalar yapacağımıza söz veriyorum. Cumhuriyet Halk Partisi her zaman bayanlara önem veren, bayanların hak ve hukukunu koruyan bir partidir. Benimde düşüncem bayanlarımızın her zaman başarılı işlere imza attığıdır. Kasabamızda da bayan üye sayımızı artırarak toplumda söz sahibi olmalarını sağlamak istiyoruz” dedi

 

Aktaş Belediye Başkanı Yaşar Çamur ise  yaptığı açıklamada; “2009 Yerel seçimleri ile birlikte göreve geldiğimiz günden bu güne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar, hizmetler nedeniyle kasaba halkımız 2014 yerel seçimlerinde bize ikinci defa seçerek görev verdi. Bizlerde bu bilinçle kasaba halkımızın emrinde olduğumuzu ifade edecek hizmetlerimize yenilerini ekleyerek kasaba halkımızın yaşam standartlarını en üst seviyeye çıkaracağız. Ben ve meclis üyelerime yeni dahil olan belde teşkilatımızla ve partimizle daha güçleneceğiz” dedi.

 

Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı Aktaş CHP Belde Teşilatının oluşturulması ardından yaptığı açıklamada; Aktaş Kasabamızda partimizden 2009 yılında Belediye Başkanı seçilen, 2014 seçimlerinde de oyunu artırarak tekrar başkan seçilen Belediye başkanımız Yaşar Çamur  ve meclis üyelerimizi kasabamıza yapmış oldukları hizmetlerde dolayı kutluyorum. Kasaba halkımız hizmet ve çalışmaları doğru değerlendirerek ikinci  sefer görev vermiştir: Bu dönemde de kasabamız yapmış olduğu program çerçevesinde hizmetlerine devam edecek kasabamızın yaşama koşullarını yükseltecektir. Partimizin de programının önce insan odaklı olduğu gözlerden kaçmamalıdır, Kasabamızda bugün atamasını gerçekleştirmiş olduğumuz Belde Teşkilatımızın Başkanının bayan olması da ilimizde tek ve ilk olmasıdır .Bayan elinin değdiği yerde sorunlar daha da çabuk ve olumlu çözülür. Bu cesaretinden dolayı Dönüş Özbakır kardeşimi, başkanımı kutluyorum. Diğer beldelerimize de örnek olacağına inanıyorum. Belde Başkan ve Yönetim Kurulunu, Belediye Meclis üyelerimizi ve çok çalışkan, hizmet eri Belediye Başkanımız Yaşar Çamur'u kutluyorum” dedi. 



Editör: TE Bilişim