1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26 Dönem Erken Genel Seçimlerinde CHP'den Niğde Milletvekilliği için  dengeleri değiştirecek sürpriz bir aday adayı başvuru yaptı. 

Haber: Selim GÖKEL


Eski Bakanlardan, 17. ve 20. Dönem Niğde Milletvekili Akın Gönen'in oğlu İşadamı- Avukat  Eren Gönen CHP'den 26. Dönem Niğde Milletvekiliği için aday adayı oldu. 



Edindiğimiz bilgiye göre; Bugün Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen ve ardından CHP Genel Merkezinde aday adaylığı başvurusu yapan 47 yaşındaki genç İşadamı - Avukat Eren Gönen'in bu başvurusu sürpriz olarak değerlendirildi. 




Diğer yandan CHP'den eski Milletvekili Doğan Şafak, ın  geçtiğimiz seçimlerde 2. sıra adayı Sevgi Özbek'in, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer'in de başvuruda bulunacağı bilgisi edinilirken,  3. sıra adayı olan Ramazan Ertan'ın da CHP Genel Merkezine aday adaylığı başvurusunda bulunduğu öğrenildi.


Cumhuriyet Halk Partisi bu seçime sıkı hazırlanıyor. CHP adayları ile ilgili Niğde'de Tiyo Ajans tarafından Niğde ve İlçelerini kapsayan  bir anket yapıldığı da öğrenildi. 






Editör: TE Bilişim