Cumhuriyet Halk Partisi Bor ilçe örgütü yerel seçim çalışmalarına hız verdi.

 

 Belediye Başkan adayı Ekrem Soylu ve İl Genel Meclis Üyeliği için aday olan Abdullah Tuğrul ilçe Başkanı Erdal Gevrekçi ile ziyaretlere başladı. Salı bazı ve bazı esnafları da ziyaret eden heyet seçimlerde iddialı olduklarını belirtiler.

 

 CHP İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi  Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerel yönetimlerde çok başarılı belediye başkanlarımız oldu. Sosyal Belediyecilik CHP li belediyelerin işi, Bor ilçemizde iktidar partisine mensup bir belediye olmasına rağmen birkaç görünür işin dışında ciddi bir çalışma olmadı. Oysa Bor ilçesi marka şehir yapacağız diye yola çıkılmıştı. Hizmette yeterli ölçüde Bor fayda göremedi. Bor ilçemizin geleceğini daha güzel kılmak için CHP’Lİ bir belediyenin gerekliliği açık yıllardır denediklerimiz ile ilçemiz geriye gitti. Sosyal belediyecilik ile ilçemizi geliştirmek istiyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük ilgi görüyoruz. Halkımızın bu desteği bizlere güç veriyor. Bor’da CHP olarak seçimleri kazanacağımıza inanıyoruz”dedi.  

 

CHP Bor il Genel Meclis üyeliği için aday olan Harp-İş Sendikası eski başkanı ve parti yöneticisi Abdullah Tuğrul’da Bor’da  CHP olarak seçimlere iddialı hazırlanıyoruz.  Bor’da CHP olarak oylarımızı her seçimde artırdık bu seçimde belediye başkanlığını kazanmak ve il genel meclisi üyesi çıkarmak için çalışmalarımıza başladık kapı kapı köy köy gezip halkımıza yaşadığımız dönemin sorunlarını aşmak için destek vermelerini istiyoruz ve yoğun bir ilgi destek görüyoruz yerel seçimlerde halkımız oylarını CHP’de birleştirecektir”dedi.




 

Editör: TE Bilişim