Cumhuriyet Halk Partisi Bor İlçe Başkanı  Mustafa Hacı Çopur Bor ilçe merkezinde 1400 civarında oy alırken bu sayının 3000’e taşınmasında emeği geçenlere ve parti adaylarına teşekkür etti.
CHP Bor İlçe Başkanı  Mustafa Hacı Çopur sınırlı olanaklarla çok yoğun bir çalışma yaptıklarını belirterek Bor ilçesinde uzun yıllar sonrası ilk kez merkezde oylarımızı bu kadar artırdık “ dedi.
 CHP Bor ilçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur yaptığı açıklamada şunları söyledi. “ CHP olarak Bor ilçemizde yıllardır gereken oy artışını sağlayamamıştık. İlk kez yerel seçimlerde Ömer Fethi Gürer adaylığı ile oylarımız çok önemli ölçüde arttı. Bu seçimlerde merkezde bu oylarımızı korurken sınırlı da olsa yine artış sağladık. Böylece Bor halkının bizlere gösterdiği destek umudumuzu artırdı. Milletvekilimiz Doğan Şafak Bor ilçemiz sorunlarına gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz. Tüm yönetim olarak sınırlı olanaklarımıza rağmen iyi bir çalışma yaptık. Sonuçta oylarımız arttı. Hedefimiz yerel seçimlerde de Bor’da başarıyı yakalamaktır. Çünkü halkımız için yapacaklarımızı biliyoruz. Bor ilçemiz sorunlarını biliyoruz. Yıllardır aynı yönetim tarzı ile Bor ilçemiz tıkanmış. Sorunlar artmıştır. AKP adayı Borlu olması hiç şüphesiz AKP oylarında önemli etkili olmuştur. Ancak üçüncü sırada da olsa çalışmalara katılan ve bizlere güç veren Ömer Fethi Gürer varlığına ilçemiz halkının verdiği destekte önemlidir. Milletvekili seçilerek mecliste Niğdemizi temsil edecek Doğan Şafak başta havaalanımız olmak üzere değişik konularda hazırladığı projeleri de gündeme taşıyarak Bor ilçesi için katkı ve desteğini esirgemeyeceğine inanıyoruz. Bor ilçe örgütü olarak görevde bulunduğumuz süreçte her seçimde oylarını artıran bir büyüme içinde olmamıza bizleri mutlu etmiştir. Amacımız CHP daha iyi anlaşılarak ilk genel seçimde iktidar ermesidir. O yolda yönetim olarak çaba ve çalışmamıza devam edeceğiz. Oy versin vermesin tüm hemşerilerimize gösterdikleri yakınlık ve içtenlikten dolayı teşekkür ediyorum “ dedi.
Editör: TE Bilişim