Niğde ili Bor ilçesi CHP ilçe olağan kongresi yapıldı. İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi güven tazeledi. Kongreye CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, İl Başkanı Erhan Adem, Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, Kemerhisar Belediye Başkanı Ramazan Oya, Bor MHP ve İyi Parti ilçe Başkanları, Bor’da Oda Başkanları, Dernek Başkanları ve Muhtarlar ile Belde Başkanları, Niğde Belediye Meclis üyeleri, Bor’da en uzun dönem parti ilçe Başkanlığı yapan Akif Üstün ve partililer katıldı.

Divan Başkanlığına Av. Hazım Mengi seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi bir konuşma yaptı. Çalışmalarını anlattı. İl Başkanı Erhan Âdem’de yaptığı konuşmada, Niğde’de sağlıkta yaşanan sorunları anlatarak, “AKP ne söz verdi ise onu yapmadı” dedi.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yaptığı konuşmada ülkemizde yaşanan sorunlara değindi. Ülkenin kurtuluşunun tarım ve hayvancılığı geliştirip, katma değerli ürünlerin üretileceği, tarımsal üretimin ve sanayinin geliştirilmesinden geçerek markalar yaratmak olduğunu ifade eden Gürer, “Büyükanne projesi gibi, her çiftçiye 300 koyun projesi gibi kamuoyuna duyurulurken büyük tanıtım yapılan projeler, sessiz sedasız ortadan kaldırıldı. AKP seçimden önce vaat, seçimden sonra zam yapıyor. 18 yıldır tek başına ülke yönetip, sorumluluklarının anlaşılmasını önlemeye çalışıyorlar. İşsiz, işçi, çiftçi, esnaf, emekli her kesim sorun yaşıyor. İlk seçimde iktidar olup parlamenter sisteme dönerek ülke sorunlarını çözeceğiz” dedi.

Olgun bir havada geçen kongrenin sonunda, Erdal Gevrekçi yeniden Bor ilçe başkanlığına seçildi.

Editör: TE Bilişim