CHP Bor ilçe Başkanı Mustafa Hacı Çopur son günlerde artan terör saldırıları ile şehit düşen  güvenlik güçleri mensuplarının da acısını hissettiklerini belirterek bu vatan topraklarını bölünmesine izin vermeyeceğiz. Vatan toprakları üzerinde yaratılan bu terör saldırılarını nefretle kınıyoruz. Her şehit haberi hepimizi derinden üzüyor. Yönetim kurulumuzla birlikte Tüm şehitlerimize tanrıdan rahmet diliyorum. Acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Nerede ise her gün bir şehit haberi var. Mübarek günde dahi şehit haberleri almak geldiğimiz sorunun boyutuna da işaret ediyor. Bu sorunu aşmada gereken irade gösterilmeli ve taviz verme yerine çözüm için çalışılmalıdır”dedi
 
ÇOPUR “ RAMAZAN AYI BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİRSİN “
CHP Bor ilçe Başkanı Mustafa hacı Çopur Ramazan ayının mübarek olmasını dileyerek şöyle dedi. “ Kutsal Ramazan ayını içindeyiz. Mübarek günde kardeşlik, dostluk ,birlik ve beraberliğimizin pekişmesi, hoş görü ve karşılıklı anlayışın gelişmesini diliyorum. Dinimiz dürstlüğü, komşusu açken tok yatmamayı ve adil olmayı öğütler.Bu ayda herkesin bu duygularının yoğunlaşmasını temenni ediyorum.Herkes biribirine saygı ile yaklaşacağı ötekileştirmenin olmadığı ve kardeşçe yaşayacağımız günlerimiz sürekli olsun” dedi.
CHP BOR İLÇE BAŞKANI MUSTAFA HACI ÇOPUR “KARAYOLLARI BOR İLÇESİNİ YOKMU SAYIYOR”
CHP Bor ilçesi Başkanı Mustafa hacı Çopur Karayollarının Bor ilçesine yaklaşımını eleştirdi. Bor ilçesi ile Altunhisar arasında yolun bir yıla yakın süredir Bor tarafının tamamlanmadığını belirten CHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Hacı Çopur Adana-Niğde Otobandan gelenlerin Bor ilçesine nereden giriş yapılacağı eğer Kemerhisar’ı bilmiyorlarsa olası olamayacağını söyledi.
 
Çopur, Otobanda Adana gelişi   Bor ilçesi için çıkış tabelası bulunmadığı için Niğde gidip Bor’a gelmek zorunda kalanların olduğunu, Bu durumun anlaşılır olamayacağına dikkat çekti. Bor ilçesi ilçe merkezi olarak mutlaka otobanda çıkış tabelası konmasını isteyen CHP Bor ilçe başkanı Mustafa Hacı Çopur ayrıca Bor ilçesinin Kızılca, Altunhisar, Kemerhisar yönünden konulan nüfus tabelalarının şehrin içinde kaldığını bu nedenle tabelaların yerlerinin giriş noktalarına alınmasını istedi. Pınarbaşı Bor ilçesi sınırları içinde tabela Bor içinde, Askeri Fabrika ve Sanayi Bor içinde tabela daha geride oysa olması gereken bu yerlerinde içinde kalacağı biçimde tabelalar konmasıdır. Bu işi öğrenmeleri için yetkililer Aksaray’a gidip bakmaları yeterlidir. “dedi. CHP İlçe Başkanı Mustafa Hacı Çopur karayollarının Bor ilçesi için daha titiz olmasını yarım yolların düzenlenmesini, tabelalarının doğru yere alınmasını ve Bor ilçesi giriş tabelalarında dikkatli olunmasını söyledi.
 
 
Editör: TE Bilişim