CHP Bor İlçe Başkanlığının Nisan ayında yapılacak olan İlçe Kongresinde halen ilçe başkanlığı görevini yürüten Hacı Mustafa Çopur yeniden aday olduğunu açıkladı.

 

14 Mart 2012 Çarşamba akşamı CHP Bor ilçe Başkanlığı binasında yemekli bir toplantı tertip eden Hacı Mustafa  Çopur, Bor İlçemizde  yayın yapan gazete ve internet sitelerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Çopur, Cumhuriyet Halk Partisi Bor İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı ve gazetecilerle Bor İlçesinin  yerel sorunlarını paylaştı.

 

Halen ilçe başkanlığını yürütmekte olan Hacı Çopur, 7 Nisan 20012 tarihinde yapılacak olan CHP Bor İlçe Başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

 

İlçe Başkanı Çopur; “Genel seçimlere iki ay kala atama ile göreve geldim, Bu güne kadar da ilçe başkanlığını yürüttüm. Bundan sonrası içinde saygı değer delegelerimizin görev vermeleri halinde yeniden ilçe başkanı olacağım.” dedi.

 

Yemek sonrasında yeni yönetim kurulu adaylarını basınla tanıştıran Hacı Çopur, Bor’un ciddi sorunları olduğunu ve bu sorunları her platformda dile getireceklerini ve yerel basından da bu anlamda katkı beklediğini söyledi.

 



Editör: TE Bilişim